Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar bir önceki sayfada da yazdım 8.1 ile gelicek bütün özellikler nedir mesela liste şekline yazabilir misiniz? nisanda hangi özellikleri alacaz?

beats

beats

Üye
arkadaşlar bir önceki sayfada da yazdım 8.1 ile gelicek bütün özellikler nedir mesela liste şekline yazabilir misiniz? nisanda hangi özellikleri alacaz?
Konunun ilk sayfasına bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
turbocore

turbocore

Üye
Bunu Gelmeden
Tam Olarak Bilemeyizki Sonuçta Beta Ancak Çıkan Özelliklerin %95İ Gelicektir .:D.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benim merak ettiğim sadece sürprizler onlarda betada gelmez

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bunu Gelmeden

Tam Olarak Bilemeyizki Sonuçta Beta Ancak Çıkan Özelliklerin %95İ Gelicektir .:D.

diğer sistemlerde bulunan özellikler %99 gelicektir.
benim beta ile gelmesini istediğim özellikler yukarı doğru kaydırarak kapatma bildirim merkezi şarj yüzdesi bunlarda büyük bir ihtimal gelicek galiba :)))

bsavr

bsavr

Üye
2-4 Nisan arası yayınlanıyor demi ?

capkino06

Üye

1. Sayfaya baktın mı bilmiyorum ama orada toplanmıştı bir ara yöneticiler konuyu tekrar bir toplasa iyi olur buildde ne farklı görürüz :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bizim insanımız konulara gereksiz yorumlar gülücükler savurdukca yöneticiler milyonlarca konu toplasa yine dağılır bu yüzden bence kapanmasın tek yerden gevezelik edilsin.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher, kaygisiz43, skynet ve 1 kişi daha
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
bizim insanımız konulara gereksiz yorumlar gülücükler savurdukca yöneticiler milyonlarca konu toplasa yine dağılır bu yüzden bence kapanmasın tek yerden gevezelik edilsin.

oda lazım be abi .s

Bay H

Bay H

Üye
Güncelleme yayınlandığında kargaşa olmaması açısından yeni konuya geçilecektir büyük ihtimalle fakat daha önümüzde 1.5 hafta gibi bir süre varken başka bir konu açmak ve bu konuyu kilitlemek gereksiz olacaktır.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
oda lazım be abi .s
evet lazımda sitede birsürü arkadaş bu gibi önemli konulara yazılan her mesaj için yeni bişey geldi sanıp giriyor sonra da bakıyor ki boş boş yazışmalar doldurulmuş. sohbet için konular olduğunu düşünüyorum. yazdıklarım kimseye özel değil genele hitap arkadaşlar önemli konularda özenli davranalım lütfen... teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve Mia Alfanso

blackcemre

Üye
April 2-4, 2014

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: nix, turbocore ve kimbilir_01
PureFood

PureFood

Üye

Israrla 520'yi koyuyorlar. Daha estetik cihazlar da var sonuçta. 'Bana kalırsa'

MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Wp haber sitesi yayınlıyor ;) Resmiliğini sen düşün

fraps34

Üye
Görünen o ki Lumia 720 de 2.5 kolon olacak : )) 3 kolon olsaydı çok ufak dururdu , 2.5 olunca güzel duruyor. Demekki 520 yede benzer şekilde 2.5 kolon gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Serhan ve yunus-emre-6606
Serhan

Serhan

Üye
Görünen o ki Lumia 720 de 2.5 kolon olacak : )) 3 kolon olsaydı çok ufak dururdu , 2.5 olunca güzel duruyor. Demekki 520 yede benzer şekilde 2.5 kolon gelecek.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence bu daha iyi gibi ya diğerinde çok geniş 520 için.

Üst Alt