@bulutsuzgece @papakudioflu hocam aldıgım haberlere göre wp 8.1 beta msdn kullanıcılarına dağıtılmış
windows değil windows phone 8.1 dağıtılmışMSDN de windows 8.1 SDK ları mevcut olduğunu biliyorum bende. Ama sistem daha verilmedi.
windows değil windows phone 8.1 dağıtılmış
msdn kullanıcıları dediğiniz nedir hocam?@bulutsuzgece @papakudioflu hocam aldıgım haberlere göre wp 8.1 beta msdn kullanıcılarına dağıtılmış

tamam işte sdk değil dire 8.1 vermişlerWindows phone nin işte ya yanlış yazmışım kusura bakma. Windowsun zaten sdk ları yok.![]()
tamam işte sdk değil dire 8.1 vermişler
fark göremedim ?instagram 0.4.1 den 0.4.2 ye yükseldi..yenilikleri keşfeden var mı![]()
fark göremedim ?
Benim telefon gelmeden geçermi .10 gün geçseydi
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
.Benim telefon gelmeden geçermi ..
o zaman senin telefondan önce gelir betası Çarşamba Günü Elimde Olur Diye Umuyorum Yedek Parça Bekleniyordu .o zaman senin telefondan önce gelir betası
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
.Unlock İle Yüklenen Oyunlar Muhtemelen Geçmez Neden Derseniz Direk İndirirken Sd Karta Kaydedicek Dışardan Yüklenen Büyük İhtimal Dahili Hafızaya Geçer Ama Gerek Yok Saten Ya .Unlock ile yüklediğimiz oyunu 8.1 ile sd karta taşıyabilecek miyiz yoksa sadece mağazan yüklenenler için mi geçerli bu olay ?
.Kurulmuş halleri farklı olmayacağına göreUnlock ile yüklediğimiz oyunu 8.1 ile sd karta taşıyabilecek miyiz yoksa sadece mağazan yüklenenler için mi geçerli bu olay ?
Birşey değişmez taşınır bence.Kurulmuş halleri farklı olmayacağına göreBirşey değişmez taşınır bence.
ilit Ekranı İçin Patent Alındı Ama Arama Patentiydi Galibaha Şansa .Windows 8 deki resimli parolanın gelme ihtimali var mı kilit ekranı için
Lumia 620 ile gönderildi.
.