Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Ayrıca şunu da düşünmek lazım , şuana dek geleceği gösterilmiş olan tüm özellikler MSnin her telefona vereceği özellikler . Şimdi Nokia işe koyuldu. Nokia da bu bildiğimiz özellikler üstüne kendisi yeni özellikler ekleyecektir. Umarım elle tutulur bir şeyler in bekliyoruzdur. Hadi hayırlısı
Bana göre karışmasın. Amberde 920 Black ile 620 ve herhalde Blue ile birlikte yine bir Lumia kurban gidecek

• Beğen
Tepkiler: PureFood, suyunsesi ve Heimdalll

bsavr

bsavr

Üye
Rexona reklamında Fatmagül'ün elinde Lumia 1020 var :yuru

NOKİANIN YENİ PATENTİ VE CALL (KİŞİ) YAZINCA EKRANA DİREK ARIYOR. VE MUSİC PLAYER'A BAKARSANIZ İLERİ GERİ BUTONU GELMİŞ 8.1 İLE VE KLASÖRLER ARTIK İOSDAKİ GİBİ KÜÇÜK EKRANDA AÇILICAK :)

ON9

ON9

Üye
O O değil de
Rexona reklamında Fatmagül'ün elinde Lumia 1020 var :yuru

NOKİANIN YENİ PATENTİ VE CALL (KİŞİ) YAZINCA EKRANA DİREK ARIYOR. VE MUSİC PLAYER'A BAKARSANIZ İLERİ GERİ BUTONU GELMİŞ 8.1 İLE VE KLASÖRLER ARTIK İOSDAKİ GİBİ KÜÇÜK EKRANDA AÇILICAK :)
O değil de neden hep eski Lumia ikonları var patent resimlerinde. Yoksa bu Özellikler yıllardır var mı ellerinde de yeni mi sunuyorlar bize

byibo

byibo

Üye
büyük ihtimalle sabah 9 gibi başlar ama San Francisco saatiyle. Yani bizde akşam 6-7 gibi başlar.
saol alikemal abi aslında 2 nisan gibi beta sürümünü kullanıp nisan sonunda dağıtmaya başlasalar ne iyi olur ya :)

bsavr

bsavr

Üye
27 Mart'da Basın Toplantısı varmış

dakamon

dakamon

Üye
Kaç saat sürer acaba? Ben direk canlı yayının kaydını sonra izlemek isityorum en başından :) Aslında şöyle bir şey yapabilirsiniz @bulutsuzgece canlı yayını simultane tercüme eder bizde dinleriz :D mesela twitch tv de yapabilir bunu :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
tam iş çıkış saatime denk geliyor..izleyemeyecem sanırım

bsavr

bsavr

Üye
Kaç saat sürer acaba? Ben direk canlı yayının kaydını sonra izlemek isityorum en başından :) Aslında şöyle bir şey yapabilirsiniz @bulutsuzgece canlı yayını simultane tercüme eder bizde dinleriz :D mesela twitch tv de yapabilir bunu :D
Harika olur.

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece yi göreve davet ediyoruz o zaman :polis::polis::polis:

respection123

Üye
Bunlar daha szıntı bide sürprizlerde var :eller:

pirenuri

pirenuri

Üye
O O değil de

O değil de neden hep eski Lumia ikonları var patent resimlerinde. Yoksa bu Özellikler yıllardır var mı ellerinde de yeni mi sunuyorlar bize

Zaten eski bir mevzu o . Pek ümitlenmeyin

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
biz gene de kendimizi beta çıkış tarihi olarak ''2 nisan'' a fixlemeyelim bence :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu ayın 19'unda başlayacak Game Developer Konferansında da bizleri direk olarak etkilemese de dolaylı yoldan platform için çok önemli gelişmeler yaşanabilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, kursat99 ve Rainesto

yasiiin97

Üye
bu ayın 19'unda başlayacak Game Developer Konferansında da bizleri direk olarak etkilemese de dolaylı yoldan platform için çok önemli gelişmeler yaşanabilir.

gdc bugün başlamamış mıydı

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat

Üst Alt