Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şahsen ben böyle koca bir firma olsam her ülkedeki şirket çalışanlarıdan bir ekip oluştururum böyle forumların sosyal platformların nabzını tuttururum istekleri şikayetleri toplardım.

general mobile forumlara bakıyor. Gmd 2 boşuna 2 gb ram ile çıkmayacak ;)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye

Bak mesela GM o konuda iyi bir şey yapıyor. Donanımhaberin forumlarını takip ediyor hatta donanımhaber neredeyse onların kankisi oldu daha Elit çıkmadan mesut çevik e eliti vermişlerdi tanıtsın diye. O forumda millet Dis2 için 2 gb ram istediler ve yeni bir kararla 1 gb ram yerine 2 gb ram ile piyasaya süreceklerini açıkladılar. Ama ben ms de böyle bir şey görmedim. Büyük şirketlerin yapacağını küçük şirketler yapıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye

elite modeli sayfalarında pek yakında diye yazmış ve 3gb ram belirtmiş iyi işler yapmaya çalışıyorlar ancak unutmamak lazım ki hiç bir zaman firmalar en iyisini çıkarmazlar kullanıcı yorumlarını ne kadar dikkate alırlar tartışılır ancak tüm firmalar birbirlerine yakın özellik kullanırlar bir nevi danışıklı dövüş şuanda emin olun 4- 5 sonra çıkaracakları telefon özellikleri bile bellidir ancak her çıkan yeni cihaza en fazla bir iki özellik eklerler kullanılan donanımlar özellikler değişsede fiatlar genelde birbirine yakındır düşünsenize 7-8 öncesinde nokıa 6600 1000 tl idi ve bir zamanların amirali idi ve günümüzün amiral leride yine aşağı yukarı aynı mesela lumia 920 1650 tl den girdi ve şuan 1000 tl civarı..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bak mesela GM o konuda iyi bir şey yapıyor. Donanımhaberin forumlarını takip ediyor hatta donanımhaber neredeyse onların kankisi oldu daha Elit çıkmadan mesut çevik e eliti vermişlerdi tanıtsın diye. O forumda millet Dis2 için 2 gb ram istediler ve yeni bir kararla 1 gb ram yerine 2 gb ram ile piyasaya süreceklerini açıkladılar. Ama ben ms de böyle bir şey görmedim. Büyük şirketlerin yapacağını küçük şirketler yapıyor
yanlış haber değilse 3gb ram ile geliyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
kesin 1320 çünkü saat 13:20 :)

O yanıltıyor. Eğer 1320 ise o resmi montajlayarak koymuşlar ve ellere göre orantısını ayarlayamamışlar demektir. Baksanıza 1320 orta parmak kadar olabilir mi hiç?

sekajmer

sekajmer

Üye
O yanıltıyor. Eğer 1320 ise o resmi montajlayarak koymuşlar ve ellere göre orantısını ayarlayamamışlar demektir. Baksanıza 1320 orta parmak kadar olabilir mi hiç?

1320 ve 625 resimlerini karşılaştırdım 1320'ye daha yakın geldi bana :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Montaj bunlar montaj :bleh:
Aslen pek bi önemi de yok :) Ama bir grafikerin bunu es geçeceğini düşünmüyorum. Bence bilerek yapılmış o kadar ufaltma. Yani resme bakan insanların kafalarının karışacağı biliniyordur zaten. Ben buradan ufak telefonlara en azından bir sinyal gönderildiği taraftarıyım.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
bu resimleri paylaşan facebook sayfası resmi mi ? sızan bilgilerle beraber build'de tanıtılacağını düşündükleri için mi geri sayıp yapıyorlar ?

dakamon

dakamon

Üye
Nokia refocus güncelleme alıp tüm lymialar için aktif olduğu söyleniyor ama denedim yüklenmiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Nokia refocus güncelleme alıp tüm lymialar için aktif olduğu söyleniyor ama denedim yüklenmiyor

henüz kullanıma açılmamıştır, gün içinde aktiflerler :)

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Evet oyle olacakmış. Umarım performans artışı sağlamışlardır fidler ile indirip kullandığımda foto kalitesi berbattı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
fidler? o nedir :)

dakamon

dakamon

Üye
Ya işte eğer Nokia indirmene izin vermiyorsa kaçak yoldan indirmek için bir program :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
anladım tamam :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 Final Yapı numarası:8.10.12335.0

• Beğen
Tepkiler: emreeozden ve PureFood
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia