Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
alıntılamış olduğunuz mesajda ki link yanlıştır ve düzeltilmiş hali de paylaşılmıştır fakat buna rağmen yanlış olan link alıntılandığı için konu bu kadar uzamış durumda. Düzenlenmiş link

bsavr

bsavr

Üye

Hareketli Kilit Ekranı gelicekmi gerçekten ?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
csH

csH

Üye
En azından gif çalıştıracak şekilde ayarlayabiliriz inşallah

Ericsson A1018 ile gönderildi.

PureFood

PureFood

Üye
En azından geliştiricilere animasyon şeklinde izin verilse çok iyi olur. Note 2'de bir hava durumu programı var, hava yağmurlu gösteriyordu, arkada hava kapalı ve sürekli ekrandan damlalar kayıyordu müthişti açıkçası. Hatta bir de rüzgar gülü vardı. Belki bilen vardır uygulamayı. Neden bizde de olmasın ki..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
güncelleme ile ilgili haberler çıktıkça iştahım daha da kabarıyor..nisan gelse bir an önce :)

Bay H

Bay H

Üye
:huhu:

MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, suyunsesi ve Rock Ve Roll
bsavr

bsavr

Üye
Şu animasyonlar yüzünden Android'i WP'Den daha hızlı olarak görüyorum

dedereis123

dedereis123

Üye
Şu animasyonlar yüzünden Android'i WP'Den daha hızlı olarak görüyorum

Neyse artık herşeyi 8.1 den sonra görücez gerçi şimdi 8.1 çıkıncada 8.5 bekleyin dicekler ondada eksiklik giderilcek fln gibi olursa sistem değişiklik zamanı gelmiştir . He ama 8.1 harbi böyle güzel bir şekilde bize ulaşırsa yeni lumia serisinden yeni bir üye alma zamanı da gelmiştir .

Bay H

Bay H

Üye
8-|

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
bsavr

bsavr

Üye
Neyse artık herşeyi 8.1 den sonra görücez gerçi şimdi 8.1 çıkıncada 8.5 bekleyin dicekler ondada eksiklik giderilcek fln gibi olursa sistem değişiklik zamanı gelmiştir . He ama 8.1 harbi böyle güzel bir şekilde bize ulaşırsa yeni lumia serisinden yeni bir üye alma zamanı da gelmiştir .
hocam ama gerçekten şu animasyonlar menü geçişleri ağır hızlı gibi geliyor bana androide neden yavaş diyorlar bence wp daha yavaş

Bay H

Bay H

Üye
Hocam Wi-Fi direkt nedir tam olarak?

Karşılıklı iki cihazın wifi alıcı/vericileri sayesinde yapılan dosya paylaşımı. Herhangi bir wifi ağına bağlı olmadan yapılmakta 8-|

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Karşılıklı iki cihazın wifi alıcı/vericileri sayesinde yapılan dosya paylaşımı. Herhangi bir wifi ağına bağlı olmadan yapılmakta 8-|

Bir nevi Bluetooth ? İyiymiş :)

Bay H

Bay H

Üye
Konu ve yeri burası değil fakat, Opera yetkilisince yapılan açıklamada Windows Phone uygulaması üzerinde herhangi bir çalışmalarının olmadığı belirtilmiş durumda

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
hocam ama gerçekten şu animasyonlar menü geçişleri ağır hızlı gibi geliyor bana androide neden yavaş diyorlar bence wp daha yavaş
Aslında yavaş olabilir bu kişiden kişiye değişir sonuçta bu bir efekt animasyon. Anismayonlar geçişler sisteme canlılık katan şeylerdir. Herşey zart zurt diye açılsa çıksa karşına dersin ki ne düz bir işletim sistemi :) önemli olan bu animasyonlar sırasında donmalar takılmalar oluyormu olmuyormu? Asıl soru bu olmalı.

Üst Alt