Hareketlimi
Hareketli Kilit Ekranı gelicekmi gerçekten ?

evet diye biliyorum ben
Hareketli Kilit Ekranı gelicekmi gerçekten ?

turn off Live lock screen app ?
MaxiCep BETA uygulaması ile gönderildi.
Şu animasyonlar yüzünden Android'i WP'Den daha hızlı olarak görüyorum
hocam ama gerçekten şu animasyonlar menü geçişleri ağır hızlı gibi geliyor bana androide neden yavaş diyorlar bence wp daha yavaşNeyse artık herşeyi 8.1 den sonra görücez gerçi şimdi 8.1 çıkıncada 8.5 bekleyin dicekler ondada eksiklik giderilcek fln gibi olursa sistem değişiklik zamanı gelmiştir . He ama 8.1 harbi böyle güzel bir şekilde bize ulaşırsa yeni lumia serisinden yeni bir üye alma zamanı da gelmiştir .
Karşılıklı iki cihazın wifi alıcı/vericileri sayesinde yapılan dosya paylaşımı. Herhangi bir wifi ağına bağlı olmadan yapılmaktaHocam Wi-Fi direkt nedir tam olarak?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Karşılıklı iki cihazın wifi alıcı/vericileri sayesinde yapılan dosya paylaşımı. Herhangi bir wifi ağına bağlı olmadan yapılmakta

Bir nevi Bluetooth ? İyiymiş
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aslında yavaş olabilir bu kişiden kişiye değişir sonuçta bu bir efekt animasyon. Anismayonlar geçişler sisteme canlılık katan şeylerdir. Herşey zart zurt diye açılsa çıksa karşına dersin ki ne düz bir işletim sistemihocam ama gerçekten şu animasyonlar menü geçişleri ağır hızlı gibi geliyor bana androide neden yavaş diyorlar bence wp daha yavaş
önemli olan bu animasyonlar sırasında donmalar takılmalar oluyormu olmuyormu? Asıl soru bu olmalı.