dakamon
Üye
imkansıza yakınw8.1 betanın yarın verilme ihtimali olabilirmi ?![]()
build ten önce verilmez önce ilk kendileri tanıtacaklar ondan sonra belki tanıtımdan hemen sonra dağıtılmaya başlar betası 
imkansıza yakınw8.1 betanın yarın verilme ihtimali olabilirmi ?![]()
build ten önce verilmez önce ilk kendileri tanıtacaklar ondan sonra belki tanıtımdan hemen sonra dağıtılmaya başlar betası 
Ben hiç görmedim böyle bir şey.gündüz saatlerinde bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. sdk'da göründü mü bilmiyorum ama müzik çalar uygulamasındayken pause tuşunun yanında müziği tamamen durdurmaya yarayan stop tuşu gelecek mi veya gelme ihtimali ne kadardır?
lock screen den dolayı olmuş olabilir.gerçi gün içinde tekrar yapmadı ama.Ana ekranındaki tile ların biri veya birkaç tanesiyle alakalı. Mesela systiles veya vodafone self servis böyle sorunlar yaratmıştı bende. Ana ekrandan kaldırdım sorun düzeldi.
wp bunu becersin bende bu diyarlardan giderimMessenger'a baloncuk değilde bir mesaj geldiğinde yavaştan küçük küplerle toplansın bir kareye ve birleşşin bildirim sesi çıksın![]()

Kayseri diyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

O değilde ya siz anlamıyorsunuz ya ben şu linkte 1 buçuk saat sonra build başlayacak gösteriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizin paylaştığınız link bu
kayseri

beyle ne oluyor biri aydınlatsın beni![]()

konferans falan başladı diyorlar?fikir alış verişi yapıyoruz güncelleme açısından kıtlık yaşadığımız şu günlerde![]()
baktım bende ama konferansla ilgili birşey göremedim.bir tarih ayarlanmış ama detayı yok.troll hareketi olabilir
konferans nisanda
bende girdim linke bende 7 saat 28 dk gösteriyor ama ne olduğu belli deil İngilizcem olmdğı için anlayamadım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.