Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
w8.1 betanın yarın verilme ihtimali olabilirmi ? :D
imkansıza yakın :D build ten önce verilmez önce ilk kendileri tanıtacaklar ondan sonra belki tanıtımdan hemen sonra dağıtılmaya başlar betası :)

...decode...

...decode...

Üye
gündüz saatlerinde bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. sdk'da göründü mü bilmiyorum ama müzik çalar uygulamasındayken pause tuşunun yanında müziği tamamen durdurmaya yarayan stop tuşu gelecek mi veya gelme ihtimali ne kadardır?

dakamon

dakamon

Üye
gündüz saatlerinde bir soru sormuştum ama gözden kaçtı sanırım. sdk'da göründü mü bilmiyorum ama müzik çalar uygulamasındayken pause tuşunun yanında müziği tamamen durdurmaya yarayan stop tuşu gelecek mi veya gelme ihtimali ne kadardır?
Ben hiç görmedim böyle bir şey.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ana ekranındaki tile ların biri veya birkaç tanesiyle alakalı. Mesela systiles veya vodafone self servis böyle sorunlar yaratmıştı bende. Ana ekrandan kaldırdım sorun düzeldi.
lock screen den dolayı olmuş olabilir.gerçi gün içinde tekrar yapmadı ama.

bsavr

bsavr

Üye
Messenger'a baloncuk değilde bir mesaj geldiğinde yavaştan küçük küplerle toplansın bir kareye ve birleşşin bildirim sesi çıksın :cool

• Beğen
Tepkiler: skynet, pirenuri ve SamilGoktas
dakamon

dakamon

Üye
Messenger'a baloncuk değilde bir mesaj geldiğinde yavaştan küçük küplerle toplansın bir kareye ve birleşşin bildirim sesi çıksın :cool
wp bunu becersin bende bu diyarlardan giderim :D

• Beğen
Tepkiler: emreeozden ve turbocore
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konularda mesaj yazarken forum kurallarına dikkat ediniz. Bu konuda başka uyarım olmayacak ve kurallara dair cezai prosedür işletilecek.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
YkPkY

YkPkY

Üye
Kayseri diyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
O değilde ya siz anlamıyorsunuz ya ben şu linkte 1 buçuk saat sonra build başlayacak gösteriyor.

sizin paylaştığınız link bu

kayseri

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Apple ios 7 tanıtımından hemen sonra yayınladı betayı. Benim tahminim aynı şekilde yapacaklar:))

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kısmet bakalım.Benim de tahminim kararlı sürümün fazla gecikmeyeceği yönde.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyle ne oluyor biri aydınlatsın beni :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
baktım bende ama konferansla ilgili birşey göremedim.bir tarih ayarlanmış ama detayı yok.troll hareketi olabilir :)

konferans nisanda

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
baktım bende ama konferansla ilgili birşey göremedim.bir tarih ayarlanmış ama detayı yok.troll hareketi olabilir :)

konferans nisanda

bende girdim linke bende 7 saat 28 dk gösteriyor ama ne olduğu belli deil İngilizcem olmdğı için anlayamadım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende girdim linke bende 7 saat 28 dk gösteriyor ama ne olduğu belli deil İngilizcem olmdğı için anlayamadım

bi tarih verilmiş ama ne ile ilgili olduğu hakkında bir detay yok..bende anlamadım..takılmayın en iyisi..etkinlik nisan da gerçekleştirilecek..kesin bilgi :)

Üst Alt