Valla kim ne derse desin beni şu konuda hiç ikna edemez. Nokianın MS nin güncelleme karnesi benim için iyi değil. Tamam gdr denilen performans düzeltmleri diye bilinen güncellemelerde bile ek özellikler verdi ama yinede gecikmeler sebebiyle ben açıkcası eksi notlarımı verdim. Hele 620 lerin black alması beni ciddi anlamda sinirlendirmişti. 820 kullanıcısı olduğum halde. Şimdi kimileri diyecek ki yahu android hiç güncelleme almıyor bazı üst seviye telefonları. Ama o beni pek bağlamaz ben kendi kullandığım telefona işletim sistemine bakarım beyler. Böyle düşe kalka bu güne kadar geldik 8.1 in eli kulağında. Bekliyoruz durduk durduk umarız turnayı gözünden vururuz. Apple için ali kemal abi şunu diyecek bunlar 7 güncellemesini verdi ama ondan sonra 6 tane daha güncelleme verdi hata düzeltmeleriymiş. Valla biz bi tanesini aylarca bekleyip alamazken adamlar 1-2 ayda 6 güncelleme aldı

bence bu apple i-ın sisteme olan çalışmasını ilgi alakasını göstermezmi? Bence gösterir. Kimileri şunu diyecek hatalı gelecekse geç gelsin hatasız gelsin diyecek siz sanırıyomusunuz ki %100 hatasız bir güncelleme yapacaklarını? Emin olun 8.1 1 yıl bile gecikse elbette bazı hataları olacak siz farketmesenizde. Sonuçta bunları insan yapıyor. Önemli olan hataları ne kadar bir sürede düzelttiğidir. Şimdi hata var ve o hata aylarca düzeltilmiyorsa o sorundur. Ama 1 hafta içinde bilemedin 2 hafta içinde bir güncelleme ile düzeltiliyorsa bu gayet iyidir. Benim nacizane fikirlerim bunlar. Bence şu an için sistemine değer veren ilgi alaka gösteren sistemleri büyükten küçüğe sırala deseniz Şöyle yapardım; başta apple sonra MS sonra Google derdim