Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
Alın en basit örneği
iPhone 4, iOS 7.1 ile daha hızlı - MaxiCep

, Apple tüm cihazlarına madem millet alıyor diye destek verdi , verdide çok yararlı bir destek oldugunu sanmıyorum . Şimdi bu oyunlar ram olayına gelirsek 512 mb ram li telefonda açsa bile 1 gb ramli deki performansı verceğinide sanmıyorum . Bu linkin en altında tabloya bakın zaten herşey ortada herşey destek değil .

@papakudioflu ikinizde hatta 3 ümüzde bazı konularda haklıyız ama şu güncelleme mevzusu sorun ya :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncellemenin yayınlanmasına daha 2 ay var,eminim bu güncellemenin ne kadar kritik olduğunun microsoft da farkındadır,şu ana kadar microsoft un ve nokia nın ortak hataları olmuştur ama asıl eleştirilerimizi güncelleme yayınlandıktan sonra yapmakta fayda var

• Beğen
Tepkiler: ON9
pirenuri

pirenuri

Üye
hayır sizin olay şuna benziyor . Bmw m6 almak varken gidip m1 alıyorsunuz sonra da bmw üreticisine " Senin bu bmw M1 niye M6 kadar hızlı gitmiyor? " diyorsunuz. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, 4MaGuS, bulutsuzgece ve 1 kişi daha
narnia16

narnia16

Üye
hayır sizin olay şuna benziyor . Bmw m6 almak varken gidip m1 alıyorsunuz sonra da bmw üreticisine " Senin bu bmw M1 niye M6 kadar hızlı gitmiyor? " diyorsunuz. Hemen hemen aynı kapıya çıkıyor
Söylediğinize tek bir şey dışında katılıyorum. O da m6 almak varken demişsiniz ama herkesein m6 almaya bütçesi var mı bakalım? Onun dışında haklısınız. Herkes elindeki cihazı kapasitesine göre değerlendirmeli :oke:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
aynen katılıyorum sana çok güzel bir benzetme yapmışsın

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
dakamon

dakamon

Üye
Valla kim ne derse desin beni şu konuda hiç ikna edemez. Nokianın MS nin güncelleme karnesi benim için iyi değil. Tamam gdr denilen performans düzeltmleri diye bilinen güncellemelerde bile ek özellikler verdi ama yinede gecikmeler sebebiyle ben açıkcası eksi notlarımı verdim. Hele 620 lerin black alması beni ciddi anlamda sinirlendirmişti. 820 kullanıcısı olduğum halde. Şimdi kimileri diyecek ki yahu android hiç güncelleme almıyor bazı üst seviye telefonları. Ama o beni pek bağlamaz ben kendi kullandığım telefona işletim sistemine bakarım beyler. Böyle düşe kalka bu güne kadar geldik 8.1 in eli kulağında. Bekliyoruz durduk durduk umarız turnayı gözünden vururuz. Apple için ali kemal abi şunu diyecek bunlar 7 güncellemesini verdi ama ondan sonra 6 tane daha güncelleme verdi hata düzeltmeleriymiş. Valla biz bi tanesini aylarca bekleyip alamazken adamlar 1-2 ayda 6 güncelleme aldı :D bence bu apple i-ın sisteme olan çalışmasını ilgi alakasını göstermezmi? Bence gösterir. Kimileri şunu diyecek hatalı gelecekse geç gelsin hatasız gelsin diyecek siz sanırıyomusunuz ki %100 hatasız bir güncelleme yapacaklarını? Emin olun 8.1 1 yıl bile gecikse elbette bazı hataları olacak siz farketmesenizde. Sonuçta bunları insan yapıyor. Önemli olan hataları ne kadar bir sürede düzelttiğidir. Şimdi hata var ve o hata aylarca düzeltilmiyorsa o sorundur. Ama 1 hafta içinde bilemedin 2 hafta içinde bir güncelleme ile düzeltiliyorsa bu gayet iyidir. Benim nacizane fikirlerim bunlar. Bence şu an için sistemine değer veren ilgi alaka gösteren sistemleri büyükten küçüğe sırala deseniz Şöyle yapardım; başta apple sonra MS sonra Google derdim :)

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Dexter Morgan
Serhan

Serhan

Üye
Ios 7.1 geldi 8.1 de inşallah çabuk gelir :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla kim ne derse desin beni şu konuda hiç ikna edemez. Nokianın MS nin güncelleme karnesi benim için iyi değil. Tamam gdr denilen performans düzeltmleri diye bilinen güncellemelerde bile ek özellikler verdi ama yinede gecikmeler sebebiyle ben açıkcası eksi notlarımı verdim. Hele 620 lerin black alması beni ciddi anlamda sinirlendirmişti. 820 kullanıcısı olduğum halde. Şimdi kimileri diyecek ki yahu android hiç güncelleme almıyor bazı üst seviye telefonları. Ama o beni pek bağlamaz ben kendi kullandığım telefona işletim sistemine bakarım beyler. Böyle düşe kalka bu güne kadar geldik 8.1 in eli kulağında. Bekliyoruz durduk durduk umarız turnayı gözünden vururuz. Apple için ali kemal abi şunu diyecek bunlar 7 güncellemesini verdi ama ondan sonra 6 tane daha güncelleme verdi hata düzeltmeleriymiş. Valla biz bi tanesini aylarca bekleyip alamazken adamlar 1-2 ayda 6 güncelleme aldı :D bence bu apple i-ın sisteme olan çalışmasını ilgi alakasını göstermezmi? Bence gösterir. Kimileri şunu diyecek hatalı gelecekse geç gelsin hatasız gelsin diyecek siz sanırıyomusunuz ki %100 hatasız bir güncelleme yapacaklarını? Emin olun 8.1 1 yıl bile gecikse elbette bazı hataları olacak siz farketmesenizde. Sonuçta bunları insan yapıyor. Önemli olan hataları ne kadar bir sürede düzelttiğidir. Şimdi hata var ve o hata aylarca düzeltilmiyorsa o sorundur. Ama 1 hafta içinde bilemedin 2 hafta içinde bir güncelleme ile düzeltiliyorsa bu gayet iyidir. Benim nacizane fikirlerim bunlar. Bence şu an için sistemine değer veren ilgi alaka gösteren sistemleri büyükten küçüğe sırala deseniz Şöyle yapardım; başta apple sonra MS sonra Google derdim :)
bir iki hafta mı?:blink: ios7'deki güvenlik açıkları neredeyse 6 ay sonra 7.1'le düzeltildi. O da kesin mi bilmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve PureFood
bsavr

bsavr

Üye
8.1 ile Mağaza'ya popüler uygulamalar gelicekmi ?

• Beğen
Tepkiler: MaNYaK_FuNNy
dakamon

dakamon

Üye
8.1 ile Mağaza'ya popüler uygulamalar gelicekmi ?
8.1 ile bazı uygulamaların da tanıtımı yapılabilir maksat reklam olsun diye :) ama 8.1 den sonra wp nin şahlanışını gören developerlar uygulamalarını wp ye taşımak için kolları sıvayacaktır. Eğer wp8.1 ile şahlanırsa...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1'le birlikte sürpriz uygulamalara hazır olun:eller:

• Beğen
Tepkiler: Serhan, sekajmer ve bulutsuzgece
Bay H

Bay H

Üye
Videolan uygulama için Windows Phone 8.1 i hedeflediklerini belirtmiş. Windows Phone 8.1 yayınladıktan bir süre sonra VLC uygulamasını markette görebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve papakudioflu
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Videolan uygulama için Windows Phone 8.1 i hedeflediklerini belirtmiş. Windows Phone 8.1 yayınladıktan bir süre sonra VLC uygulamasını markette görebiliriz.

ve baloncuklu Messenger <3

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve pirenuri
dakamon

dakamon

Üye
Baloncuk muhabbetinin geleceğini pek sanmıyorum live tile yapısına aykırı bir durum o baloncuk.
Bana da gelmez gibi geliyor ya. Gelse de baloncuk değilde sağdan sola atılan küp olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer

Üst Alt