Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Özgür beyi göreve çağırıyoruz şu yazıları bi çevirse :)

Özgür Bey'e bu ara fazla ulaşamazsınız, çok yoğun :tebessüm:
Uzunca bir süre de yoğun olacak...

Neyse ki @Sensation bana gerek kalmadan halletmiş. Eline sağlık :oke:

pirenuri

pirenuri

Üye
Hacı başka klavyeleri kullanmıyorsan kaldır da boşluk tuşun büyüsün rahat et :) başka hangi dili/dilleri kullanıyorsun ki ?
İngilizce klavyem var Bi de . İngilizce konuşurken iyi oluyor . Türkçe tahmin edince saçmalıyor. Mecbur ingilizce klavye kullanmam gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve PureFood
Serhan

Serhan

Üye
yarışma konusu ne oldu ulaşamıyorum ???

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
ademoz05

ademoz05

Üye
Nokia 5320m gibi symbian telefonumda bile yapabildiğim en azından şarkı isimlerini düzenlemek bu güncellemede var mı acaba

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar Action Center ın bilgileri sızdırılmış ama anlamadığım bir yer var

geliştiriciler için ve normal kullanıcılar için özellikler ayrı ayrı verilmiş .. Neden böyle

yani geliştiriciler daha fazla özellikle mi kullanacak ya da prewiev sürümünde kısıtlama mı olacak lütfen açıklar mısınız ?

turbocore

turbocore

Üye
Son alınan bilgilere göre windows phone 8.1 2.93gb olucak ve aşama aşama verilcek ve adıda windows feature pack olarak geçicek sistemin temizlenmesi anlamında
arkadaşlar Action Center ın bilgileri sızdırılmış ama anlamadığım bir yer var

geliştiriciler için ve normal kullanıcılar için özellikler ayrı ayrı verilmiş .. Neden böyle

yani geliştiriciler daha fazla özellikle mi kullanacak ya da prewiev sürümünde kısıtlama mı olacak lütfen açıklar mısınız ?
Şöyle birşey geliştiriciler uygulama yazarken belirli özelliklere izin verebilecekler yani + olarak fazla bir özellik kullanmayacaklar uygumalarından mesela selam naber bildirimi geldi bunu toplu silmeye izin verebilecekler veyatta 7 gün süreyle kalmasını sağlıyabilcekle tabiki siz istediğiniz zaman bildirimi silebilceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
pirenuri

pirenuri

Üye

Microsoft Windows Phone için 3G aramanın patentini aldı ve 3. Parti uygulamalar video aramasını kullanabilecek

• Beğen
Tepkiler: m542tf, kursat99, Esendağlı ve 5 diğerleri
HeroMR

HeroMR

Üye
İngilizce klavyem var Bi de . İngilizce konuşurken iyi oluyor . Türkçe tahmin edince saçmalıyor. Mecbur ingilizce klavye kullanmam gerekiyor

Aynısı bana da oluyor ben tıklamadan sürekli değişiklik yapıyor kelimelerde ancak bir kere sildikten sonra aynı değişikliği tekrar yapmaması iyi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Konu baya aşağı inmiş çıkaralım :)

Sizce 3g görüntülü konuşma 8.1 ile gelir mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu baya aşağı inmiş çıkaralım :)

Sizce 3g görüntülü konuşma 8.1 ile gelir mi ?
Öncelikle işlerimin yoğunluğu nedeniyle son bir kaç haftadır konuları düzenli olarak takip edemiyorum. O yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum ama Windows Phone Lovers'da paylaşılan bir görselde şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin WP8.1 ile geleceği söylenmişti...

• Beğen
Tepkiler: ON9, BrahimOkumus ve hajkhanx33
man20

man20

Üye
Öncelikle işlerimin yoğunluğu nedeniyle son bir kaç haftadır konuları düzenli olarak takip edemiyorum. O yüzden paylaşıldı mı bilmiyorum ama Windows Phone Lovers'da paylaşılan bir görselde şebeke üzerinden görüntülü görüşmenin WP8.1 ile geleceği söylenmişti...
şebeke üzerinden görüntülü görüşme şart yaaa heleki benim gibi ailesinden uzakta okuyanlar için :) inş. Güncellemeyle gelir.

Üst Alt