6 yıllık pavilionumda hala kullanıyorum giriş şifremi bile bilmiyorumYa ne varsa koymuşlar telefona ama s4 ün aynısını yapmışlar parmak izi okuyucu hiç de büyürülecek gibi değil7 sene önceki pavilion laptoplardaki aynı şeyi bu gün telefona koymuşlar elinizi üzerinden sürüklemeniz gerekiyor
yapsaydı ya apple gibi üzerine koyunca tanısaydı
işte o zaman iyi bir şey olmuş denirdi. Ayrıca s5 te rehber açılması kaç saniye
ayrıca yeni arayüzde çok yavaş
Ya parmağım koparsa yedeği bile yok. 
Hocam parmağının fotokopisini çek6 yıllık pavilionumda hala kullanıyorum giriş şifremi bile bilmiyorumYa parmağım koparsa yedeği bile yok.
![]()

Hatırlamışken yedeğini alayım kızımın parmağındanHocam parmağının fotokopisini çek![]()
malum maxicep ile ilgili devlet sırrı taşıyan paylaşım ve yorumlarım var. 
"there" ne anlama geliyor orda. İngilizcenin bu kalıp cümlelerinden nefret ediyorumkendini ne güzel tanıtıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Gel kardeşim seni de Hollanda tarafına alalım güncellemeyi oradan al. Anlatım yaptık 620 için...lanet gelsin sana lumia 620 seni aldığım güne ve bozulduğun ve kullandığım her gün için sana lanet gelsin diyorum![]()
Bi anlamı yok kalıp işte ama biraz zorlarsan 'hu huu' anlamını çıkartabilirsin"there" ne anlama geliyor orda. İngilizcenin bu kalıp cümlelerinden nefret ediyorum![]()

yok 620 kullanmıyorum artık çok kısa zamanda lumia 925 ile sahalara dönüş yapacağımGel kardeşim seni de Hollanda tarafına alalım güncellemeyi oradan al. Anlatım yaptık 620 için...
Haber - Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520] ( Güncel>03-02-14) | Sayfa 137 - MaxiCep

zorlamasam daha iyiBi anlamı yok kalıp işte ama biraz zorlarsan 'hu huu' anlamını çıkartabilirsin![]()

oradaki merhaba! anlamına gelmiyor mu? hey ordaki naber len! gibi :P"there" ne anlama geliyor orda. İngilizcenin bu kalıp cümlelerinden nefret ediyorum![]()
özgür abi konuya açıklık getirirse çok iyi olucak yoksa herkes bişi uydurcakoradaki merhaba! anlamına gelmiyor mu? hey ordaki naber len! gibi :P

data sense ile yer gösterme özelliği var sanırım.Ya ev arkadaşım da discovery var wifisini hep açık tutuyormuş telefon yakındaki wifi ağlarına göre yerini tespit edebiliyormuş bağlanmamasına rağmen bizim lumialarda öyle bir özellik varmı? Bu sayede konumu açmadan da yerimizi aşağı yukarı görebiliriz. Ama konum gibi noktasal olmuyormuş.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.