Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
cortana TR dil desteği ile gelmez ise bizim için cortlayacak gibi

KenanK

KenanK

Üye
Ben cortana nın ing gelmesinden yanayım. Ama TR görmek gururlandırır tabi ki.

Bana göre TR gelirse ki, onun üzerinden bir çok şey yapılır. Onunla dalga geçmeye çalışan, hatta yoldan çıkarmaya çalışana kadar çıkacağına eminim. Türkçe konusunda herkes tam olarak derdini anlatamayabilir tanısındayım. Rosetta Stone adında dil öğrenme programında özellikle telaffuz derslerine baktım bu haberlerden sonra. TOP demeyi bile beceremedim programa göre. Bunun TR olupta herşeyi anlayacağını zannetmiyorum.

Siri yi ing kullanan biri olarak, ing gelmesinde daha fazla faydalı olacaktır. Tabi ki ing bilmeyen arkadaşlar için zor bir durum. Umarım prewiev de Cortana yı verirlerde ing de olsa deneme fırsatımız olur. Çok üstünde duruluyor. Ve Microsoft gözümüzü kara çıkartmaz bu konuda.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ON9

ON9

Üye
Ya ne varsa koymuşlar telefona ama s4 ün aynısını yapmışlar parmak izi okuyucu hiç de büyürülecek gibi değil :D 7 sene önceki pavilion laptoplardaki aynı şeyi bu gün telefona koymuşlar elinizi üzerinden sürüklemeniz gerekiyor :) yapsaydı ya apple gibi üzerine koyunca tanısaydı :) işte o zaman iyi bir şey olmuş denirdi. Ayrıca s5 te rehber açılması kaç saniye :) ayrıca yeni arayüzde çok yavaş
6 yıllık pavilionumda hala kullanıyorum giriş şifremi bile bilmiyorum:) Ya parmağım koparsa yedeği bile yok. :sirit:

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ON9
ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet, suyunsesi ve PureFood
dakamon

dakamon

Üye
Ya ev arkadaşım da discovery var wifisini hep açık tutuyormuş telefon yakındaki wifi ağlarına göre yerini tespit edebiliyormuş bağlanmamasına rağmen bizim lumialarda öyle bir özellik varmı? Bu sayede konumu açmadan da yerimizi aşağı yukarı görebiliriz. Ama konum gibi noktasal olmuyormuş.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
kendini ne güzel tanıtıyor :kıskıs:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve PureFood
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lumiada da var ama nasıl , ucretsiz wifi adreslerini kaydediyordu sanırsam konuma göre data sense'e

HeroMR

HeroMR

Üye
Bir de s5 de çok sayıda battery saver modu var hatta biri ekranı siyah beyaz yapıyor O_o

man20

man20

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
lanet gelsin sana lumia 620 seni aldığım güne ve bozulduğun ve kullandığım her gün için sana lanet gelsin diyorum :kop:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic
narnia16

narnia16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: man20
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: man20
Serhan

Serhan

Üye
Hi There ! there o anlamına gelişyorsa merhaba o anlamında yani merhaba sen gibi bişey mi :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
"there" kelime olarak "orada" değil mi? doğal olarak "hi there" "merhaba ordaki" oluyor olması lazım. ama tabi bu direk düz hesap çeviri, kalıp olarak kullanılan bi terimse tabi abilerimiz daha iyi bilir :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Burakkkk250
ON9

ON9

Üye
Ya ev arkadaşım da discovery var wifisini hep açık tutuyormuş telefon yakındaki wifi ağlarına göre yerini tespit edebiliyormuş bağlanmamasına rağmen bizim lumialarda öyle bir özellik varmı? Bu sayede konumu açmadan da yerimizi aşağı yukarı görebiliriz. Ama konum gibi noktasal olmuyormuş.

data sense ile yer gösterme özelliği var sanırım.

Üst Alt