Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
vidyoda genel olarak ses yok kesmişler bilerek haralde görüntü yeter diye görünenlerden de pek konuşuyor gibi degil genelde sanki eliyle yapıyor bu arada daha çok bana bu cortana ayarları gibi geldi
Videonun bazı yerlerinde ses çıkıyor. Bkn. dk 1.31

HeroMR

HeroMR

Üye
merhaba
C# bilmen gerekir , acikakademi.com yazgelistir.com geleceginyazalari.com vb sitelerden gerekli desteği alabilirsin

Hocam ben de onu diyorum tüm kodlar aynı neredeyse
if (komut) { }
while döngüsü
değikenler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Veeee Cortana videoda...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Video için teşekkürler @Sensation :alkis

-Arama tuşuna basılınca karşımıza Cortana geliyor.
-Cortana'yı kullanabilmek için "kesinlikle" bir Microsoft hesabıyla login olmamız gerekiyor.
-Öncelikle bizi tanımak üzere bazı bilgiler topluyor.
-Hangi uygulamaları yönetebileceğine dair izinleri istiyor
-Bize nasıl sesleneceğini belirlememizi istiyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, umitarig, kesasd ve 5 diğerleri
beats

beats

Üye
Video için teşekkürler @Sensation :alkis

-Arama tuşuna basılınca karşımıza Cortana geliyor.
-Cortana'yı kullanabilmek için "kesinlikle" bir Microsoft hesabıyla login olmamız gerekiyor.
-Öncelikle bizi tanımak üzere bazı bilgiler topluyor.
-Hangi uygulamaları yönetebileceğine dair izinleri istiyor
-Bize nasıl sesleneceğini belirlememizi istiyor.
Tikleri açınca titredi ya da bidirim sesi verdi, dokunmatik ekran titreşimi mi eklediler acaba?

HeroMR

HeroMR

Üye
Benim en çok ilgimi çeken bize nasıl sesleneceğini seçmemiz ve ilgi alanlarımızı sorması. (Buna göre özel şeyler yapıyor olabilir)

Az önce S5, Gear 2 ve Fit'in tanımını izledim ağzım açık kaldı ve kendime dedim ki yemişim 8.1'i adamlar bizi resmen oyalıyor samsung neler yapmış.

PureFood

PureFood

Üye
Vay canım benim ne güzel de bizden komut bekliyor :DBu arada Windows Phone 8.1 son sürüm numarası ;

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
harbiden bu 620 lere ne oldu ya. Daha gelmedi mi Black
halen guncelleme gelmedi. ben ümidimi kestim telefonumla birlikte HOLLANDA taraflarına gittik. Telefonum Black ve gdr3 ile mutlu bir hayata başladı. !!!

• Beğen
Tepkiler: sekajmer, suyunsesi, skynet ve 2 diğerleri
HeroMR

HeroMR

Üye
halen guncelleme gelmedi. ben ümidimi kestim telefonumla birlikte HOLLANDA taraflarına gittik. Telefonum Black ve gdr3 ile mutlu bir hayata başladı. !!!

Hocam ben de 625 aldığıma üzülüyordum keşke 525 alsaydım en azından az para verdim beklentim yok derdim kendime bir avutmam olurdu. (820'yi +120TL ile alabileceğimi öğrenmek beni çok üzdü, Lumia 1320'nin çıkışı da...)

Daha sonra en azından 620 veya 520 almadım o zaman daha da çok üzülürdüm diye kendimi avutuyorum. Gerçekten şuan 620 ve 520'yi alınmaz hale getirdi nokia. Pazarlama konusunda ciddi başarısızlar. Teknosada hatta 520 550TL civarı 525 499TL saçmalığa bakın.

Edit: Tabi siz eski kullanıcısınız herhalde ben alalı haftalar içinde bu olanlar gerçekleştiği için (525 vs.) daha çok üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Az önce bende S5 e ait tanıtım videosu izledim ama parmak izi dışında dikkatimi çeken azımı açıkta bırakan bir özellik göremedim gördüğüm tüm özellikler, özellikle kamera daki uzak yakın netleme olayı zaten bizde var olan şeyler :) anlamadım nesi azını açık bıraktırdı? Bilmiyor olabilirim ve gerçekten merak ederek soruyorum, hangi özellikler onlar, izlediğiniz videoyu lütfen özel mesaj olarak bana da atabilir misiniz?

PureFood

PureFood

Üye
Şu videoyu bir paylaşın hele dostlar abiler biz de görelim

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
HeroMR

HeroMR

Üye
Az önce bende S5 e ait tanıtım videosu izledim ama parmak izi dışında dikkatimi çeken azımı açıkta bırakan bir özellik göremedim gördüğüm tüm özellikler, özellikle kamera daki uzak yakın netleme olayı zaten bizde var olan şeyler :) anlamadım nesi azını açık bıraktırdı? Bilmiyor olabilirim ve gerçekten merak ederek soruyorum, hangi özellikler onlar, izlediğiniz videoyu lütfen özel mesaj olarak bana da atabilir misiniz?

Hocam pek yeri değil ama ne biliyim saaten yaptığı şeyler filan aslında düşününce pek de bir şey yok sanırım arka fon müziği o geçiş efektleri filan adamlar iyi tanıtım yapıyor o sırada hayranlıkla izlemiştim :D

beats

beats

Üye
Barnağı da arka kapağa götürünce kalp ritmini ölçüyormuş, e bizde kardiyo uygulaması var zaten bu mu yenilik :d:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
HeroMR

HeroMR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9, beats ve suyunsesi
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Barnağı da arka kapağa götürünce kalp ritmini ölçüyormuş, e bizde kardiyo uygulaması var zaten bu mu yenilik :d:
Ekg Mr çekiyormuymuş ? Hatta olayı abartıp fizik tedavi de yapıyorsa hemen elimdeki tüm telefonları satıp bir maaşımı da koyup alacağım !!!!!
:kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: beats ve suyunsesi
csH

csH

Üye
bana bi yenilik varmış gibi gelmedi :oke: ama adamlar bizim sahip olmak istediklerimizi bayadır kullanıyorlar

dakamon

dakamon

Üye
Ya ne varsa koymuşlar telefona ama s4 ün aynısını yapmışlar parmak izi okuyucu hiç de büyürülecek gibi değil :D 7 sene önceki pavilion laptoplardaki aynı şeyi bu gün telefona koymuşlar elinizi üzerinden sürüklemeniz gerekiyor :) yapsaydı ya apple gibi üzerine koyunca tanısaydı :) işte o zaman iyi bir şey olmuş denirdi. Ayrıca s5 te rehber açılması kaç saniye :) ayrıca yeni arayüzde çok yavaş

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250, beats, Rainesto ve 1 kişi daha
PureFood

PureFood

Üye
Hayatınıza eşlik eder ama rehberi 10 saniyede açar :D

• Beğen
Tepkiler: ON9, Burakkkk250, beats ve 3 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Türkçe Olmadıktan sonra benim herşeyimi bilse ne olcak ?

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Rainesto

Üst Alt