papakudioflu
Emekli Yönetici
genel kanı 2-8 Nisan arasında ön izleme sürümünün yayınlacağı şeklinde. Mayıs-haziran döneminde de güncelleme yayınlanır.sence ne zaman gelecek ağus,eylül ?
genel kanı 2-8 Nisan arasında ön izleme sürümünün yayınlacağı şeklinde. Mayıs-haziran döneminde de güncelleme yayınlanır.sence ne zaman gelecek ağus,eylül ?
Bence herkez 3. kolonu alacak.Üzülen,bana niye yok diyen kalmayacak Tom amca yaptı yapacak![]()

Tom Warren
Microsoft bir resmi sunumunda Bu garip fotoğrafı kullandı. 8X üzerindeki bu Tile büyüklüklerini ve 3 kolon olmasını not edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft da Windows Phone 8.1 tweetlerini atmaya başladığına göre
Windows Phone 8.1 at ENT level includes S/MIME VPN RAP-TLS, & Enhanced MDM. TAA for @surface is close. #FedForum14
@bulutsuzgece

Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var
Yani muhtemelen resim gerçek değil.
Güncellemenin girişimcilere özel (enterprise level) getireceği içerikten bahsetmiş.
Bakalım asıl merak edilen özelliklerle ilgili başka ne twitler gelecek.![]()
bu güne kadar doğru düzgü insanları heyecanladıracak şeylerden bahsetmediler meraklandırmafılar ki
ben bizim bildiklerimizden farklı heyecanlandıracak şeyler söyleyeceklerine inanmıyorum 
Tüm telefonlara verirler de, hatta abartıp wp7 li telefonlara bile veripte 620 ye vermezler miBence herkez 3. kolonu alacak.Üzülen,bana niye yok diyen kalmayacak Tom amca yaptı yapacak![]()

Vermezler abi 620 üvey evlatTüm telefonlara verirler de, hatta abartıp wp7 li telefonlara bile veripte 620 ye vermezler mi![]()
![]()

Twitin hemen altında söz konusu resmin uydurma olduğunu belirten bir yorum var
Yani muhtemelen resim gerçek değil.![]()
N9 candırBen mazağa düşkünü değilim ama işletim sistemide tırt arkadaşlar ne yapayım. Bazen bir çılgınlık yapıp şu lumia 920 ile N9 meego telefonu takaslasammı diye düşünüyorum.Ama son anda hadi wp8.1 bekle diyor içimden bir ses : ))

620 cami avlusuna bırakılmış çocuk gibi. Hatta nokia : Ula biz 620 diye bir telefon mu üretmiştik falan da der mi derTüm telefonlara verirler de, hatta abartıp wp7 li telefonlara bile veripte 620 ye vermezler mi![]()
![]()

Veeee Cortana videoda...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi güzel de bu cortananın niye hiç sesi çıkmıyorVeeee Cortana videoda...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

vidyoda genel olarak ses yok kesmişler bilerek haralde görüntü yeter diye görünenlerden de pek konuşuyor gibi degil genelde sanki eliyle yapıyor bu arada daha çok bana bu cortana ayarları gibi geldiİyi güzel de bu cortananın niye hiç sesi çıkmıyor![]()
merhabaTeşekkürler. Ben de geliştirici olmak istiyorum kodlama bilgim yok ancak PHP biliyorum ve kodlar PHP'ye gerçekten çok benziyor. Kısa süre uğraşsam çözerim. Başta "CANLI TV" gibi basit şeylerden başlarım ama SDK kuramıyorum bilgisayarım W8 değil.
Smart cam çekimleri berbat bence 1.3 mp gibi. City lens konusunda ise bilmediğiniz bir şehirde işe yarar sadece tıpkı navigasyon gibi. Hiç kimse bildiği bir yerde navigasyon kullanmaz.cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?