Bay H
Üye
Lumia 925 de bulunan kamera kısmı bu şekilde değil ve de cihaz komple alüminyum gövdeye sahiplumia 925?

Lumia 925 de bulunan kamera kısmı bu şekilde değil ve de cihaz komple alüminyum gövdeye sahiplumia 925?

kamera yeri 1020 yi andırıyor ama bilemedimLumia 925 de bulunan kamera kısmı bu şekilde değil ve de cihaz komple alüminyum gövdeye sahip![]()
Hocam boyut olarak da 1520 den küçük gibi ayrıcaLumia 1520'nin metal kasalı hali gibi![]()

umarım 1520v nin kasası değildir sd kart yeri yok bunda eğr öyle ise bir beklentim daha boşa çıkacak
kasanın sadece sağ tarafını görebilmekteyiz sol tarafta olabilir 1520 de olduğu gibiumarım 1520v nin kasası değildir sd kart yeri yok bunda eğr öyle ise bir beklentim daha boşa çıkacak

doğru 720 de de sol tarafta inşallah öyledirkasanın sadece sağ tarafını görebilmekteyiz sol tarafta olabilir 1520 de olduğu gibi![]()
SD kart olmazsa en az 32 koymaları lazım o telefona. Yoksa hiçbir anlamı olmaz bence. Bir video çekiyorsun 1 gb a ulaşıyor 1080p ile fotolar müzikler derken e bide uygulama oyun yükleyeceksin. 16 gb cimri kullanırsan yeterli ama normal bir kullanıcı için yeterli değil.umarım 1520v nin kasası değildir sd kart yeri yok bunda eğr öyle ise bir beklentim daha boşa çıkacak
ben kart olayını şöyle algılıyorum pc deki c ve d gibi c ne kadar boş olursa pc rahat çalışıyor. telefondada sd kart olunca kolay kolay tel hafıza her hangi bir şey yüklemem bu yüzden benim için sd kartlı tel her zaman favorimdir hele birde tel 32 gb sd kart da 64 destekliyorsa işte o zaman tamamdır.SD kart olmazsa en az 32 koymaları lazım o telefona. Yoksa hiçbir anlamı olmaz bence. Bir video çekiyorsun 1 gb a ulaşıyor 1080p ile fotolar müzikler derken e bide uygulama oyun yükleyeceksin. 16 gb cimri kullanırsan yeterli ama normal bir kullanıcı için yeterli değil.
Kamera shutter sesini kapatma.

neredeO zaten vardı?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

olur böyle vakalarO zaten vardı?
zil+uyarıların en altındanerede![]()
Abimizin bir'a ihtiyacı var.Yorulmuş belli
![]()

Ayda yılda bir olsun canım bu daAkşama kadar çay içiyor zaten yorulmaz o