Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nokia'nın kod adı "Martini" olan Windows Phone 8.1 işletim sistemli telefonlar üzerinde çalıştığı belirtiliyor.
Ayrıca 8.1 ile gelecek olan yeni bildirim sesleri

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Nisan ayı WP haberleri açısından oldukça bereketli geçecek :eller: @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Bay H ve SamilGoktas

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Buradan bizlerin izlemesi bile inanılmaz zevkli olacak :eller: harika bir bekleyiş başladı. Ancak şu bi gerçek geleceği ne kadar çok beklersek gelmesini o kadar çok hızlandırıyoruz. O değilde abi çabuk yaşlanıyoruz yaaaaa :kro2:

Son düzenleme:

fraps34

Üye
Bu wpden bir cacık olmaz symbian belle bile bundan iyidir. 6 aydır kullanıyorum resmen pişman oldum aldığıma.Onceden n8 kullanıyordum. İsterse wp 8.9 çıksın artık umurumda değil ben alırken nokiaya güvenmiştim.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Bay H

Bay H

Üye
Bu wpden bir cacık olmaz symbian belle bile bundan iyidir. 6 aydır kullanıyorum resmen pişman oldum aldığıma.Onceden n8 kullanıyordum. İsterse wp 8.9 çıksın artık umurumda değil ben alırken nokiaya güvenmiştim.
Aynen, hiçbir şey olmaz :oke: :zzz:

KenanK

KenanK

Üye
Cortana yı versin, birde ses ayırma seçeneği versinler yeterlidir (bence). Cortana gördüğüm kadarı ile Siriden falan daha aktif bişe olacak. Bide Türkçe verip adına da Hasan koyabildiriyorsa, bence gelinen son noktadır. Bu seçenekle herkesin gözü WP8.1 de olacak.

fraps34

Üye
Şu forumdan 2-3 kişiye ms gidip sistemi nasıl geliştirelim diye sorsa cevabını tak diye alır. Ama adamlar 1.5 yılda bir arpa boyu yol alamadılar. Wp 8.1 güncellemesinin ayrıntılarına ve videolarına baktım . Yine yetersiz duruyor günü geçirmek üzerine yapılmış. Yazılım deviyim diye ortada geziniyorsun ama asıl işi arama motorluğu olan şirket yazılımda senin eline veriyor. Burada hiçbirisi babamızın şirketi değil.

Warnings

Üye
Şu forumdan 2-3 kişiye ms gidip sistemi nasıl geliştirelim diye sorsa cevabını tak diye alır. Ama adamlar 1.5 yılda bir arpa boyu yol alamadılar. Wp 8.1 güncellemesinin ayrıntılarına ve videolarına baktım . Yine yetersiz duruyor günü geçirmek üzerine yapılmış. Yazılım deviyim diye ortada geziniyorsun ama asıl işi arama motorluğu olan şirket yazılımda senin eline veriyor. Burada hiçbirisi babamızın şirketi değil.

bak bu konuda sana katılıyırum en başından beri sisteme ozellik geldi diyorlar hayır çift tık dısında ne ozellik geldi diğer telefonlarda olmayan anlamıyoeum

ademoz05

ademoz05

Üye
aynen öyle. Sorsan derler ki sistem çok komplike ondan dolayı her özellik hemen konamıyor. Ama general mobile bakıyorsun adamlar twitterdan,,forumdan aldığı önerilerle telefon yapıyor

• Beğen
Tepkiler: ON9
Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR, bulutsuzgece ve 3 diğerleri

fraps34

Üye
aynen öyle. Sorsan derler ki sistem çok komplike ondan dolayı her özellik hemen konamıyor. Ama general mobile bakıyorsun adamlar twitterdan,,forumdan aldığı önerilerle telefon yapıyor
Yok 3 lü kutucuğu her telefona vermem , yok ekran çözünürlüğü çok olana 5 tane az olana 4 tane kısayol veririm. Yok mobil veriyi kısayola koymam , yok dosya yöneticisi koymam vss. Biz gidip sözleşmemi imzaladık ömrümüz boyunca wp kullacağız diye ? Adamlarda ki rahatlığa bakarmısın , diyorum ya ben nokia gidip lumia serisini çıkartmasaydı hayatta gidipte wp8 telefon almazdım. Yani gidip mazağada htc 8x i görsem 2 dakikada kafamı çevirirdim bende ki nokia aşkı yüzünden böyle bir kazık yedik. Ama bundan sonra görünen o ki nokia ile ms den bir cacık olmaz. Wp 8.1 ms nin atacak son kurşunudur eğer başarısız olursa bundan sonra ağzıyla kuş tutsun yüzüne bakmam.

Ben mazağa düşkünü değilim ama işletim sistemide tırt arkadaşlar ne yapayım. Bazen bir çılgınlık yapıp şu lumia 920 ile N9 meego telefonu takaslasammı diye düşünüyorum.Ama son anda hadi wp8.1 bekle diyor içimden bir ses : ))

• Beğen
Tepkiler: meneleos
ademoz05

ademoz05

Üye
Yok 3 lü kutucuğu her telefona vermem , yok ekran çözünürlüğü çok olana 5 tane az olana 4 tane kısayol veririm. Yok mobil veriyi kısayola koymam , yok dosya yöneticisi koymam vss. Biz gidip sözleşmemi imzaladık ömrümüz boyunca wp kullacağız diye ? Adamlarda ki rahatlığa bakarmısın , diyorum ya ben nokia gidip lumia serisini çıkartmasaydı hayatta gidipte wp8 telefon almazdım. Yani gidip mazağada htc 8x i görsem 2 dakikada kafamı çevirirdim bende ki nokia aşkı yüzünden böyle bir kazık yedik. Ama bundan sonra görünen o ki nokia ile ms den bir cacık olmaz. Wp 8.1 ms nin atacak son kurşunudur eğer başarısız olursa bundan sonra ağzıyla kuş tutsun yüzüne bakmam.
kendileri bilir valla son tüketici bir yere kadar eyvallah der bence. Başka platformlarda 1000 TL altı çok fazla güzel cihaz bizi,bekliyor olacak az kaldı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR, bulutsuzgece ve 6 diğerleri
saynesim

saynesim

Üye
Windows Phone 8.1 devrim olacak bekleyin derim

remzi33

remzi33

Üye
ya eyvallah wp 8.1 ile bir sürü yenilik gelecek ama çok yetersiz. Ya bu ms emsallerine hiç mi bakmıyor acaba? Tamam sistem hızlı olmaya hızlı da la gardaşım özellik yok. Sadece stabil olmakla bitmiyor iş. Madem yazılım de işin öyle bir sistem yapacaksın ki milletin ağzı açık kalacak. Ama nerdee. 1.5 yıl oldu ve internetten dosya indirme özelliği yeni geliyor (şayet doğruysa). 8.1 gelsin baktım olacak gibi değil satacam valla

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın ama telefonu alırken araştırmanızı yapmadan aldıysanız bu biraz da sizin hatanız. Dediklerim yanlış anlaşılmasın, Microsoft'un yavaşlığında kesinlikle size katılıyorum. Mesela ben kendi 920mi alırken görev yöneticisinde uygulamaların kapatılmadığını görünce şok olmuştum. Sonra biraz araştırınca güncelleme ile geleceğini öğrendim. WP8, Windows 8 ile yetişsin diye aceleye getirilmiş bir sistemdi. Ben bunların hepsini bilerek aldım telefonumu. Aldığım zamanda adam gibi çalışan bir whatsapp bile yoktu. Şimdi kullandığım uygulamalarda hiç bir sıkıntı çekmiyorum. O söylendiğiniz olmayan özellikler alırken de yoktu. O zaman neden gidip Samsung S3, XperiaS veya HTC OneX almadınız? Şikayet ettiğiniz bütün özellikler onlarda var(Bu telefonları saymamın sebebi Lumia920 ile aynı klasmanda olmaları). Memnun değilseniz gidip ilk fırsatta takas veya başka bir yolla değiştirseydiniz. Burada konuşulan konu gelecek güncellemeyle alakalı sızıntılar-bilgiler. Sakin sakin bekleyin güncellemeyi ya da yeni bir konu üstünden ddert yanın birbirinize. Kimse size zorla aldırmadı bu telefonları. Para sizin, istediğiniz gibi harcayın. "kardeş bunlar bizde yok ama çalışıyoruz getireceğiz, ben seni bilgilendiriyorum olmadığına dair ona göre al" diyen bir satıcıya da "Hmm tamam alıyorum.... Bunda bu özellikler yok, samsungda var! Olmaz olsun böyle telefon!" deme hakkınız yoktur üzgünüm. Uzun yazmışım. Normalde girip çok mesaj atan birisi değilim ama dolmuşum.

Eğer kurallara aykırı bir şey yazmışsam @bulutsuzgece ve @papakudioflu gerekeni yapsınlar. Ama sızıntı ve bilgilendirme konusunda da gereksiz mesajlara mahal vermeyelim lütfen.

iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OhMyDrogba, kaygisiz43 ve 6 diğerleri
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
@papakudioflu Ali Kemal abi bir şey soracağım. Bizlere gelen güncellemede cortana olacak değil mi? Yani türkçe dil desteği olmayacak ama yine de ingilizce olarak kullanabileceğiz. Yoksa Türkçe dil desteği olmadığı için cortana gelmeyecek mi bize ?

Üst Alt