dakamon
Üye
620 ye gelmicek desene :/
bırak 620 yi 820 ye bile gelmeyecek

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
620 ye gelmicek desene :/

Dostum 3.8 inç ekrana abes kaçmaz mı ? Yanınızda büyüteç taşımak istemezsiniz.. İşi bilenler elbet bizden önce bu muhabbetleri yapmışlarıdr aralarında...620 ye gelmicek desene :/
bi uygulama ile yapmıştım en küçük tilelar hariç güzel oluyorDostum 3.8 inç ekrana abes kaçmaz mı ? Yanınızda büyüteç taşımak istemezsiniz.. İşi bilenler elbet bizden önce bu muhabbetleri yapmışlarıdr aralarında...
Evet zamanında tüm forum kullanmıştı o uygulamayı test içinbi uygulama ile yapmıştım en küçük tilelar hariç güzel oluyor

hangi uygulama link versene bi deniyim 4.5 '' te nasıl duruyor?bi uygulama ile yapmıştım en küçük tilelar hariç güzel oluyor
hangi uygulama link versene bi deniyim 4.5 '' te nasıl duruyor?
neyine yüklencezbeyler yüklenin; alta türkçe ile ilgili bir şeyler yazalım, hatta yazan olmuş bile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Boşver arkadaşım sen yüklenmesen de olur.neyine yüklencez![]()
Boşver arkadaşım sen yüklenmesen de olur.
Daha Fransızca ve İtalyanca yok adamlarda, ama Arabistan var. Hesap nasıl yönetiliyor, bir ofis midir, tek kişi midir nedir bilmiyoruz ki.zorlasak gelir mi acaba aslında pek umut yok kabullenelim
Daha Fransızca ve İtalyanca yok adamlarda, ama Arabistan var. Hesap nasıl yönetiliyor, bir ofis midir, tek kişi midir nedir bilmiyoruz ki.
aynen katılıyorumkardeşim veriyorsan herkese ver şu özellikleri 3. Kolon 620 de küçük durduğunu bırak kullanıcı belirlesin kaldı ki illa en küçük kutucukları kullanacksın diye bir zorlamada yok. Zaten koymuşsun bir buton isteyen kullanır isteyen kullanmaz. İnşallah bunlar sadece söylenti olur da herkese verirler.
bence hepsine gelecek açma kapamayı koyduklarına göre

gerçi oda dogru saçma sapan iş yapıyorlarSöz konusu ms ise ?![]()

hangi uygulama idi yaa. Benim neden haberim yokEvet zamanında tüm forum kullanmıştı o uygulamayı test için![]()