Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
620 ye gelmicek desene :/
Dostum 3.8 inç ekrana abes kaçmaz mı ? Yanınızda büyüteç taşımak istemezsiniz.. İşi bilenler elbet bizden önce bu muhabbetleri yapmışlarıdr aralarında...

Rainesto

Rainesto

Üye
Dostum 3.8 inç ekrana abes kaçmaz mı ? Yanınızda büyüteç taşımak istemezsiniz.. İşi bilenler elbet bizden önce bu muhabbetleri yapmışlarıdr aralarında...
bi uygulama ile yapmıştım en küçük tilelar hariç güzel oluyor

PureFood

PureFood

Üye
beyler yüklenin; alta türkçe ile ilgili bir şeyler yazalım, hatta yazan olmuş bile

mtoyanik

mtoyanik

Üye
kardeşim veriyorsan herkese ver şu özellikleri 3. Kolon 620 de küçük durduğunu bırak kullanıcı belirlesin kaldı ki illa en küçük kutucukları kullanacksın diye bir zorlamada yok. Zaten koymuşsun bir buton isteyen kullanır isteyen kullanmaz. İnşallah bunlar sadece söylenti olur da herkese verirler.

• Beğen
Tepkiler: ON9, skynet ve Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
zorlasak gelir mi acaba aslında pek umut yok kabullenelim
Daha Fransızca ve İtalyanca yok adamlarda, ama Arabistan var. Hesap nasıl yönetiliyor, bir ofis midir, tek kişi midir nedir bilmiyoruz ki.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Daha Fransızca ve İtalyanca yok adamlarda, ama Arabistan var. Hesap nasıl yönetiliyor, bir ofis midir, tek kişi midir nedir bilmiyoruz ki.

Avrupa dilleri bile yokken iş daha zorlasiyor..

• Beğen
Tepkiler: PureFood
csH

csH

Üye
620de 3. kolon pek iyi durmadı. denedim o programla zaten vermezler de yine bi bakayım dedim verseler bile pek fazla kullanan olmaz herhalde çok küçük duruyo ama ben kullanırdım orası ayrı :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
kardeşim veriyorsan herkese ver şu özellikleri 3. Kolon 620 de küçük durduğunu bırak kullanıcı belirlesin kaldı ki illa en küçük kutucukları kullanacksın diye bir zorlamada yok. Zaten koymuşsun bir buton isteyen kullanır isteyen kullanmaz. İnşallah bunlar sadece söylenti olur da herkese verirler.
aynen katılıyorum

yunusiyunus

Üye
Bu 3.kolon meselesi tam uzayın sırrı gibi oldu ha :) herkeste bi teori

Rainesto

Rainesto

Üye
bence hepsine gelecek açma kapamayı koyduklarına göre

Üst Alt