Mia Alfanso
Üye
Dostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000
768•1280=983.040 piksel sayıları çok farklı. Yaklaşık olarak 599.040 piksellik bir fark var.![]()
azmış ya

Dostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000
768•1280=983.040 piksel sayıları çok farklı. Yaklaşık olarak 599.040 piksellik bir fark var.![]()

saçmalıktan başka bir şey değilDostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000
Normal bir şekilde boyutlarına bakıldıgında Hemen hemen aynıDostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000

Al İşte Bu Haksızlık Değilde Ne.Windows Phone 8 GDR3 güncellemesiyle 5″ ve üzeri cihazlara gelen 3. Extra kolon desteği Windows Phone 8.1 güncellemesiyle birlikte 4.5″ ve üzeri cihazlara da geliyor. Bunun için ayarlarda bir de seçenek bulunacak ve kullanıcı isterse bu özelliği kapatabilecek.
sorunun cevabını uzaklarda aramayın
Windows Phone 8.1′de Başlat Ekranı Plan Resmi Doğrulandı - MaxiCep
şimdi hevesini kırmak gibi olmasın ama 4.3'' te 3 kolon olursa metro ikonları çok ufak hale gelir hele en küçük boyuttaki olanlar komik durur biraz oyüzden 4.5'' kritik ve makul bir seviye bence de, emin ol mühendisler her boyutta denemişlerdir ve ona göre karar vermişlerdir yoksa basit bir iş değil sonuçta bunda olsun bunda olmasın demekAramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft![]()
bir ugulamada denemiştik çok da güzel duruyordu 620 de bile gayet iyiydi amaşimdi hevesini kırmak gibi olmasın ama 4.3'' te 3 kolon olursa metro ikonları çok ufak hale gelir hele en küçük boyuttaki olanlar komik durur biraz oyüzden 4.5'' kritik ve makul bir seviye bence de, emin ol mühendisler her boyutta denemişlerdir ve ona göre karar vermişlerdir yoksa basit bir iş değil sonuçta bunda olsun bunda olmasın demek
ne biliyim şu anda 925 in ekranına bakıp hayal ettim de küçülecek o en küçük boyuttakiler, bide 4.3'' te daha da küçülecek o yüzden biraz hak verdim mühendislere ama isterim tabiki keşke gelse de siz de mağdur olmasanızbir ugulamada denemiştik çok da güzel duruyordu 620 de bile gayet iyiydi ama

Boşlukları Kapatabilirlerdi Ancak Öyle 4.5 İnç Gibi Olur 4ne biliyim şu anda 925 in ekranına bakıp hayal ettim de küçülecek o en küçük boyuttakiler, bide 4.3'' te daha da küçülecek o yüzden biraz hak verdim mühendislere ama isterim tabiki keşke gelse de siz de mağdur olmasanız![]()

Buna ben karar vermiyorum ki!Al İşte Bu Haksızlık Değilde Ne.

Yok Canım Biliyorum Ama Haksızlık Yani Hep Alt Cihazlar Kalıyor 625 e De Vermezler Şimdi Çözünürlük Az DerlerBuna ben karar vermiyorum ki!![]()

Ama hep böyle yapıyorsunuz sayın TigerBuna ben karar vermiyorum ki!![]()

bak o olur o zamanBoşlukları Kapatabilirlerdi Ancak Öyle 4.5 İnç Gibi Olur 4![]()
wp nin sevmediğim yönlerinden biri o kenar boşlukları, zaten çerçeve yeterince ince değil (lg G2 gibi mesela) bide üstüne o kadar boşluk koyuyor sanki 2 cm çerçeve var telefonda gibi gözüküyor ama oyun ve uygulamalarda normal
sadece menüde öyle
4.7'' olabilir ama sen 480p sin sana da yokYok Canım Biliyorum Ama Haksızlık Yani Hep Alt Cihazlar Kalıyor 625 e De Vermezler Şimdi Çözünürlük Az Derler![]()

Çözünürlüğün ne alakası var ?
Arkadaş espiri yapmış zatenEğer 4.5 üzeri dendiyse 625 kullanıcılarının içi rahat olmalı bence. Ha vermezlerse de bahaneleri kesin 512 MB RAM olur![]()

620 ye gelmicek desene :/Windows Phone 8 GDR3 güncellemesiyle 5″ ve üzeri cihazlara gelen 3. Extra kolon desteği Windows Phone 8.1 güncellemesiyle birlikte 4.5″ ve üzeri cihazlara da geliyor. Bunun için ayarlarda bir de seçenek bulunacak ve kullanıcı isterse bu özelliği kapatabilecek.
cevabı uzaklarda aramayın
Windows Phone 8.1′de Başlat Ekranı Plan Resmi Doğrulandı - MaxiCep
üzülerek aynen öyle demek istiyorum620 ye gelmicek desene :/