Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, kursat99, kaygisiz43 ve 10 diğerleri

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırım :)Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

insanın iştahı kabarıyor artık gelsin şu güncelleme :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Bay H

Bay H

Üye
Ben de paylaşmalarını bekliyordum, her gün bu saatlerde ekliyorlar sanırım :)Tom Warren yine Twitter'dan bombayı patlattı;

1- Daha fazla Tile = 3. Kolon :cool
2- Daha önce yanlış hatırlamıyorsam sdk dosyalarında bulunuyordu bu olay da netliğe kavuşmuş oldu

• Beğen
...decode...

...decode...

Üye

tam ben paylaşacaktım :D BUILD 2014 yaklaştıkça sanırım buna benzer sızıntılar daha çok artacak.

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
Tom Warren BUILD yaklaştıkça her şeyi ortaya dökecek gibi gözüküyor :kıskıs:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Tom warreninin twitter resmi .Ali abininin özentisi Tom :islik

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve SamilGoktas
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunu ilk defa 10 yaptılar:kop:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye

adamın dibi dibi :)

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve ON9
...decode...

...decode...

Üye
yani 820'de olmayacak mı bu 3. kolon işi :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
böyle yapıyorlar ama güncellemeyi temmuz - ağustos a atarlarsa olmaz.ben kendimi en geç haziran ortası olarak ayarladım :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Tom amca <3

ON9

ON9

Üye
Helal bu roma koçum benim de keşke tüm cihazları kapsasaydı :(

respection123

Üye
920 ye gelirse 820 de 720 de gelir elbet

...decode...

...decode...

Üye
Windows Phone Lovers sayfasında da şöyle bir ibare gördüm ben bu konu hakkında az önce; " - 3 Medium Column Tile layout will be enabled for all devices having Display size of 4.5" or above! "

Cümlenin özeti 4.5 inç üstü cihazlarda 3. kolon özelliğinin aktif olacağı şeklinde fakat burada da 820 ve 720'nin 4.3 inç olduğunu düşünürsek " neden olmasın? " sorusu da akla gelmiyor değil açıkçası.

respection123

Üye
O kısım işte belli değil 920 ve 1020 gibi cihazlara gelecek ama boyut olarak mı çözünürlük olan benzer cihazlara mı ?:islik
Windows Phone Lovers sayfasında da şöyle bir ibare gördüm ben bu konu hakkında az önce; " - 3 Medium Column Tile layout will be enabled for all devices having Display size of 4.5" or above! "

Cümlenin özeti 4.5 inç üstü cihazlarda 3. kolon özelliğinin aktif olacağı şeklinde fakat burada da 820 ve 720'nin 4.3 inç olduğunu düşünürsek " neden olmasın? " sorusu da akla gelmiyor değil açıkçası.
Aramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft :sopa:

ON9

ON9

Üye
Aramızda 0.2 inç' in lafımı olur Microsoft :sopa:
Dostum keşke gelse tüm cihazlara ama 0.2" lik kuçuçuk alanda tam olarak
480•800=384.000
768•1280=983.040 piksel sayıları çok farklı. Yaklaşık olarak 599.040 piksellik bir fark var.:agla2:;)

• Beğen

Üst Alt