adam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderdi yazısını sonradan koyar herkes heves ediyorSakin olun arkadaşlar, hepiniz maxicep wp uygulamasının yarattığı dalga köpürtmesini yaşayacaksınız çok yakın bir zamanda
@esadsamil @Gregor Mendel

AnlamazsınızSakin olun arkadaşlar, hepiniz maxicep wp uygulamasının yarattığı dalga köpürtmesini yaşayacaksınız çok yakın bir zamanda
@esadsamil @Gregor Mendel
Bana da!Maxicep uygulamasını link atarmısınız
İphone 8s ile uzaydan gönderildi.
Build'e kadarŞansımıza artık.
Galaxy S9 telefonumdan gönderildi.Hocam çok sıkıcı oldu beklemek de konuda. Hiç yenilik veya sızıntı yok. Bekle bekle nereye kadar!

hocam maxicep yazılımına ifadeleri de ekleyin. Mobildeyim ben devamlı ekleyemiyorum hepsini. Build e kadar bekle bekle bitmez. Bakalım o gün gelirde bize hadi yükleyin derlerseBuild'e kadar![]()

iyi diyorsun doğru diyorsun da başka çaremiz yok ne yapabiliriz ? Bir çözüm varsa uygulayalım2013 ortalarında konuştuğumuzda şubat ayında 8.1 gelecek denilmişti neden bu kadar zaman farkı oldu yine diyorum bizim cihazların garantisi bitince anca kavuşacağız galiba sabretmek iyidir ancak neyi nereye kadar bekliyeceğiz.bu arada bende belirteyim unyeden gonderildi
maillerle denesek otomatik cevap veriyortoplu isyan edelim biz kabulleniyoz onlarda bildiklerini okuyorlar en azından hepsini bir vermek yerine 2 ayda bir bir eksikliğimizi guncelleseydi