Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Sakin olun arkadaşlar, hepiniz maxicep wp uygulamasının yarattığı dalga köpürtmesini yaşayacaksınız çok yakın bir zamanda :kıskıs:
@esadsamil @Gregor Mendel

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, kesasd, SamilGoktas ve 4 diğerleri

capkino06

Üye
Sakin olun arkadaşlar, hepiniz maxicep wp uygulamasının yarattığı dalga köpürtmesini yaşayacaksınız çok yakın bir zamanda :kıskıs:
adam MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderdi yazısını sonradan koyar herkes heves ediyor :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Anlamazsınız
O veri tasarrufunu,bataryayı az yemesini
Beni en çokta En iyi mobil uygulama olması cekti

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas ve bulutsuzgece
beats

beats

Üye
Uygulamam çekil yolumdan şekil :kop:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kursat99

kursat99

Üye
Biz hala... :)

IE Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Bayadır sızıntı olmuyor. Çok canım sıkılıyor ya :/ şöyle sağlam bir sızıntı olsa da neşemiz yerine gelse :D ama marta a kadar sağlam sızıntı gelmez diye düşünüyorum genelde ay başlarında sağlam sızıntılar geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Serhan

Serhan

Üye
Maxicep uygulamasını link atarmısınız :D

İphone 8s ile uzaydan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
dakamon

dakamon

Üye
Gönderilse de yukleyemezsin kaydı alınan kullanıcıların yüklemesine izin veriliyor.

emz

emz

Üye
Şansımıza artık.

Galaxy S9 telefonumdan gönderildi.Hocam çok sıkıcı oldu beklemek de konuda. Hiç yenilik veya sızıntı yok. Bekle bekle nereye kadar!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şansımıza artık.

Galaxy S9 telefonumdan gönderildi.Hocam çok sıkıcı oldu beklemek de konuda. Hiç yenilik veya sızıntı yok. Bekle bekle nereye kadar!
Build'e kadar:ehe

• Beğen
Tepkiler: Serhan, OttomaN TigeR, zaakaan ve 2 diğerleri

blackcemre

Üye
wp 8.1 sdk hangi sayfada?

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 üzerinde çalışan Facebook Messenger

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, bulutsuzgece ve kimbilir_01
emz

emz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Ben herenin navigasyon uygulamalarını merak ettim bi degişiklik var mı bi sızıntı videosunda vardı ama sahte oldugu belli olduda genede merak :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
En çok da sevindiğim "mobilim link atamıyorum" diyenlerden kurtulacaz maxicep uygulaması ile :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Rainesto
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
2013 ortalarında konuştuğumuzda şubat ayında 8.1 gelecek denilmişti neden bu kadar zaman farkı oldu yine diyorum bizim cihazların garantisi bitince anca kavuşacağız galiba sabretmek iyidir ancak neyi nereye kadar bekliyeceğiz.bu arada bende belirteyim unyeden gonderildi

capkino06

Üye
2013 ortalarında konuştuğumuzda şubat ayında 8.1 gelecek denilmişti neden bu kadar zaman farkı oldu yine diyorum bizim cihazların garantisi bitince anca kavuşacağız galiba sabretmek iyidir ancak neyi nereye kadar bekliyeceğiz.bu arada bende belirteyim unyeden gonderildi
iyi diyorsun doğru diyorsun da başka çaremiz yok ne yapabiliriz ? Bir çözüm varsa uygulayalım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
toplu isyan edelim biz kabulleniyoz onlarda bildiklerini okuyorlar en azından hepsini bir vermek yerine 2 ayda bir bir eksikliğimizi guncelleseydi

Üst Alt