sürpriz o muydu yani? ya ben en başından diyorum ali abi 8.1 kullanıyor ben ne zaman bunu desem konu uzun süre sessizliğe boğuluyor ve farklı bi yorumdan sonra devam ediyor ama inandığım bugeçenlerde bir resim paylaşmıştı Ali Kemal abi bu emülatörden değil demişti![]()

l1520 inceleme videosu gelmedi geçenlerde emülatörden değil diyerek bir resim paylaştısürpriz o muydu yani? ya ben en başından diyorum ali abi 8.1 kullanıyor ben ne zaman bunu desem konu uzun süre sessizliğe boğuluyor ve farklı bi yorumdan sonra devam ediyor ama inandığım bu![]()

konuya açıklıkta getirmiyor ki şüpheler kalksınl1520 inceleme videosu gelmedi geçenlerde emülatörden değil diyerek bir resim paylaştı![]()

aynen aynenkonuya açıklıkta getirmiyor ki şüpheler kalksın![]()

Bi test yayınlamıştı ben ondan sonra Alikemal den şüphelenmeye başladım,bizi resmen ezmişti.hatta ben cihaza format bile atmıştım belki yanaşırım diye ama yine olmamıştıHarbi artık şüphelerimiz artıyor valla![]()

buralara yazınca hiç cevap vermiyor acaba konumu açsak ali kemal abi ve wp8.1 diyeBi test yayınlamıştı ben ondan sonra Alikemal den şüphelenmeye başladım,bizi resmen ezmişti.hatta ben cihaza format bile atmıştım belki yanaşırım diye ama yine olmamıştı![]()

Zaten 8.1 kullanıyor bilmiyor musunuz yoksa![]()

hayır Wp 8.1
@papakudioflu
ne artistik yapıyorsunuz biz uygukamayı kullanamıyoruz diyeValla oyle bir şey varsa yer yerinden oynar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bu arada evet kullanıyor 
biz niye seçilmedik ya betaya aktifim forumda bayagı amaGüncelleme yakın dönemde bize de gelse de kullansak
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

