Sensation
Emekli Yönetici
Güzel olmuş müziği ordan ileri/geri sarma filan.Evet fake olduğu öne sürülmüş.
Gerçekse hoş bir özellik olur![]()
Güzel olmuş müziği ordan ileri/geri sarma filan.Evet fake olduğu öne sürülmüş.
Gerçekse hoş bir özellik olur![]()
Çok iyi ya inşallah fake değildirEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dinamik Kilit Ekranı ve yeni medya kontrol özellikleri görüntüsü sızdı @papakudioflu @Sensation
Ooo Daniel Rubino da fake demiş. Yazık oldu 
Microsoft bunu bize yapmaz/yapmamalı
Cortana bazı bölgelerde kullanılamayacak @Sensation
Umarım Türkiye o "kullanılamayan" bölgeler arasında değildir.![]()

Yaparsa hiç şaşırmayın. Sağolsun bizim MS Türkiye ekibi işi gücü bulut. Varsa yoksa bulut. Satya ile de görürsünüz buluta yönelinir diğer şeylere yatırım azalırsa hiç şaşırmayın.Microsoft bunu bize yapmaz/yapmamalı![]()
Bing maps bildiğim kadarı ile Türkiye de çalışmamakta ve Bing alt yapısı kullanacak deniliyor Cortana için büyük ihtimalle ilk etapta destek alamayacağız
Cortana bazı bölgelerde kullanılamayacak @Sensation
Umarım Türkiye o "kullanılamayan" bölgeler arasında değildir.![]()

Yaparsa hiç şaşırmayın. Sağolsun bizim MS Türkiye ekibi işi gücü bulut. Varsa yoksa bulut. Satya ile de görürsünüz buluta yönelinir diğer şeylere yatırım azalırsa hiç şaşırmayın.

Banada öyle geliyor. Bence böyle durumlarda bölgesel microsoft müdürlükleri kilit rol oynuyor. Bizim ms ekibi gerçekten mobil sektör için ve xbox için berbat ötesi denebilir. Bu gün sanırım GS ile bir anlaşma imazaladılar tamamen şirketsel şeyler için yardım edeceklermiş. Bizim MS nin amacı sadece şirketleri idare etmek onlarla mümkün oludğunca çok anlaşma imzalamak. Mobil ile ilgilendiklerini hiç ama hiç zannetmiyorum. Bize bir hayırları dokunmayacak. Normalde türkiyedeki wp kullanıcıları en azından yahu bu adamlar bizim ülkenin evladı bari bunlara bi yararımız olsun diye bir dertleri yok. Hepsi amerikanın gözüne girme çabasında ne kadar çok kar elde ettiririz şirkete kafasındalar. Sırf bu yüzden kortana da Türkçe desteği gelmesi belki küçük bir ihtimal belki de hiç gelmez.Microsoft Türkiye'den şu an normal mevcut "konuşma/sesli komut" özelliği ile ilgili de bir ses çıkmadı.
Bu konuda sorulan sorulara da herhangi bir cevap vermediler.
Türkçe için çalışmaları var mı bilmiyorum ama Cortana'nın ilk olarak ABD'ye hitaben çıkacağı kesin.
Sadece ABD mi olacak yoksa yanında 4-5 dil daha koyacaklar mı bilmiyorum ama o 4-5 dilin arasında Türkçeye yer vereceklerini sanmıyorum![]()
Her romda olsun yeter , az çok herkes ingilizce biliyor.Sana katılıyorum , geçen çalıştığım şirkette Microsoft Türkiye ile yeni anlaşmalar imzaladı.
Öyle ama ingilizce olunca kullanan yok ki.
Ona kalsa ben şu an sesli komutu kullanıyor olurdum iyi kötü.
Ama Türkçe ses olmayınca aklımın ucundan bile geçmiyor açıkçası.
Umarım Microsoft Türkiye'nin "Türkçe Ses" ile ilgili bir çalışması vardır.

Fake deniyor, bu da videosu:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
chrome tarayıcı geçmişini temizleyerek 18 yane oy kullandımBu arada Connectivity klasmanında ilk 15'e girdik arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yarına 1800'ü geçersek ilk 10'a merhaba diyeceğiz.
kendimi üçkağıtçı hissediyorum
#herşeywpiçin