Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Arka plana resim koyma da gelmiş heralde dogrulandi diye bi haber okudum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi şu rehberdeki kişileri hotmaille felan birleştirmesin kafasına göre ya deli olacağım bugün eniştemle arkaşın numarayı birleştirmiş sinir oldum .s

Rehber olayında da epey düzenleme gelecek merak etmeyin. :oke:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
M
Rehber olayında da epey düzenleme gelecek merak etmeyin. :oke:
mesajlaşma uygulaması değişecek ya mesela nasıl değişir? Mağazaya hangi uygulamalar gelir? Popüler mesajlaşma uygulamaları neler?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi şu rehberdeki kişileri hotmaille felan birleştirmesin kafasına göre ya deli olacağım bugün eniştemle arkaşın numarayı birleştirmiş sinir oldum .s
Hocam benimde bu sorundan mı bilmem ama rehberdeki büşra adlı kişinin altında 3 ayrı numara vardı hangisinin kime ait olduğunu öğrenmem biraz kötü oldu.Kendiliğinden yaptı telefon çünkü o 3 numaradan biri eskiden çalıştığım dükkandaki abinin numarası çıktı.Sen beni büşra diye mi kaydettin diyip durdu uzun süre :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve capkino06
ON9

ON9

Üye
henüz bu konuda resmi bir bilgi yok. Sadece bir editörün ön görüsü bu yönde.

ben de sadece bir kere çalışıp çalışmadığını test etmek için kullanmıştım:kop:
Valla ben de sırf bu özellik yok diye gittim S3 mini aldım sadece şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği var diye. Malumunuz herkes akıllı telefon kullanmıyor ve kullansa bile evinde internet yok. Yada cihazında net paketi yok. Gelince buruk bir sevinç yaşayacağım. Geleceğini bilsem aynı paraya Lumia 720 alırdım

Son düzenleme:

Warnings

Üye
Dahili hafızası düşük telefonlar, kartı yeniden takana kadar karanlığa gömülecek :oke:
Kısacası SD Kart jeneratör görevi görecek :D
ozaman benim dediğim gibimi olcak tüm veriler sd kartamı kurulmuş oluyor bu sözle :D

ON9

ON9

Üye
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN
insidere 3-5 email sonunda yaptırdığım tasarruf modunun kısayolu yine burada da yok. Bir ben mi kullanıyorum tasarruf modunu acaba

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Ya bu ilkg 3g reklamlarını hatırlıyormusunuz hböyle sürekli görüntülü görüşme tanıtıldı ben 3g ye geçtik geçeli belki 1 belki 2 kez görüntülü görüşme yapmışımdır valla :D Haberi bile yapılmıştı neredeyse kimse kullanmıyor bunu diye :)
ya çok önemli olmayabilir normalde ama ailede işitme engelliler var görüntülü görüşme bir çığır açtı bizim gibiler için o yüzden :) önünde kamerası var diye hiç incelemeden aldım lumia yı :)

• Beğen
Tepkiler: kerim5534
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
ozaman benim dediğim gibimi olcak tüm veriler sd kartamı kurulmuş oluyor bu sözle :D

Orası size kalmış.
Mevcut sistem ve temel (yani sistemde gömülü gelen) uygulamalar dışında, mağazadan kendi indirdiğiniz her uygulamayı dilerseniz SD Karta kurabileceksiniz.
SD Kartı çıkardığınız takdirde, orada kurulu uygulamaların başlat ekranındaki kısayolları sönük hale gelecek ve üzerine tıkladığınızda SD kartı takmanız istenecek.
Çıkardığınız SD Karttaki uygulama ve oyunları, telefonunuzu sıfırlasanız bile aynen kullanabileceksiniz. (Yani tüm uygulama ve oyunlarınızı SD Karta kurmuşsanız ve resetlerken telefonun SD kartı silmesine izin vermemişseniz, yedekleme diye bir şey yapmanıza gerek yok. SD Kartınız bir nevi sizin yedeğiniz oluyor. Ancak oyun ve uygulamaların "ayar ve save dosyaları" SD kartta mı saklanıyor yoksa telefonda mı orasını bilemiyorum)
Bir de kullandığınız SD karttaki oyunları başka bir telefonda kullanamıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: kerim5534 ve Sensation

Warnings

Üye
Orası size kalmış.
Mevcut sistem ve temel (yani sistemde gömülü gelen) uygulamalar dışında, mağazadan kendi indirdiğiniz her uygulamayı dilerseniz SD Karta kurabileceksiniz.
SD Kartı çıkardığınız takdirde, orada kurulu uygulamaların başlat ekranındaki kısayolları sönük hale gelecek ve üzerine tıkladığınızda SD kartı takmanız istenecek.
Çıkardığınız SD Karttaki uygulama ve oyunları, telefonunuzu sıfırlasanız bile aynen kullanabileceksiniz. (Yani tüm uygulama ve oyunlarınızı SD Karta kurmuşsanız ve resetlerken telefonun SD kartı silmesine izin vermemişseniz, yedekleme diye bir şey yapmanıza gerek yok. SD Kartınız bir nevi sizin yedeğiniz oluyor. Ancak oyun ve uygulamaların "ayar ve save dosyaları" SD kartta mı saklanıyor yoksa telefonda mı orasını bilemiyorum)
Bir de kullandığınız SD karttaki oyunları başka bir telefonda kullanamıyorsunuz.
oooo çok iyi veriler kurulmasada olur alttarafı 500mb veri var 8gb lık hafızada :D

ON9

ON9

Üye
ya çok önemli olmayabilir normalde ama ailede işitme engelliler var görüntülü görüşme bir çığır açtı bizim gibiler için o yüzden :) önünde kamerası var diye hiç incelemeden aldım lumia yı :)
Tamamen katılıyorum. Hislerime tercüman olmuş sözleriniz. Ailemde şehir dışında yaşayan 2 işitme engelli kardeşim var ve internet yok diye yaklaşık 14 aydır görüntülü konuşma yapamıyorum. Gittim S3 mini aldım sırf bu yüzden.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

11312 Telefon yavaş şarj oluyor
11313 Şarjlı telefon mutlu telefondur. Daha hızlı şarj için, telefon üreticiniz tarafından önerilen şarj aletini ve USB kablosunu kullanın.
11314 Bunu tekrar gösterme
11315 Kapat
11316 USB veri bağlantısı kullanılsın mı?
11317 Telefonunuz bilgisayarınıza yalnızca şarj etme modunda bağlı. USB veri bağlantısını kullanmak istiyor musunuz? Evet/Hayır. Bu ayarı daha sonra Ayarlar>USB kısmından değiştirebilirsiniz.

Eski Symbian günlerinde telefonda beliren mesajı hatırladım birden :kıskıs:
PC Suite Modu / Veri Bağlantısı Modu

@papakudioflu
desenize bluetooth veya kablo ile pc ye net paylaşımı yapabileceğiz buda aaslında pc de programın değişeceği manasıma geliyor çok basit kalıyordu Nokia studia göre bence değiştirmeleri gerekiyor onuda

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Orası size kalmış.
benim sorum kaynadı galiba :)

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Tamamen katılıyorum. Hislerime tercüman olmuş sözleriniz. Ailemde şehir dışında yaşayan 2 işitme engelli kardeşim var ve internet yok diye yaklaşık 14 aydır görüntülü konuşma yapamıyorum. Gittim S3 mini aldım sırf bu yüzden.
aynen benimde annem ve babam işitme engelli görüntülü görüşme sayesinde artık onlara her zaman ulaşabiliyorum onlarda bana ulaşıyo gözüm arkada kalmıyor. Bilseydim Nokia almazdım zaten aldım pişman oldum satmayı planlıyordum ama gelcekmiş inşallah o zaman Nokia ya devam ederim :)

• Beğen
Tepkiler: ON9

ArMaGeDdOn_87

Üye
Klavye ye yeni özellikler gelecek fakat klavyenin tasarımı değişçekmi ? Bununla ilgili bir bilgi var mı ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Windows Phone 8.1'in yazılım geliştirme aracının dağıtılması sonrasında başlayan sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. Dün de pek çok yeni özellik listesi internete sızdırıldı.

Bu özellikler şöyle sıralanıyor:

- Güvenli WiFi ağlarını Wi-Fi Sense ile rehber ile paylaşma
- Yukarıdan aşağıya ekranı sürüklediğinizde sosyal bildirimlerin aksiyon merkezinde görünmesi
- Swype benzeri klavye
- Operatörlerin veri algılama sınırlarını kontrol edebilmesi
- Bir SIM kart tespit edildiğinde operatörlerin üçüncü taraf uygulama kurabilmesi
- Dökümanları tarayabilen ve içerikleri bulabilen Office Lens
- Manuel uygulama güncelleme kontrolü
- video görüşme desteği
- şifre korumalı Office dökümanı desteği
- Sesle arama başlatabilme
- Lumia'lardaki çift tıklama ile ekran kilidini açabilme
- Rahatsız etme özelliği Quiet Hours
- Çift tıklama ile telefonu kapatma

Bunun dışında pek çok irili ufaklı özellik de mevcut. Sızıntılar devam ettikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Windows Phone 8.1'in yazılım geliştirme aracının dağıtılması sonrasında başlayan sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. Dün de pek çok yeni özellik listesi internete sızdırıldı.

Bu özellikler şöyle sıralanıyor:

- Güvenli WiFi ağlarını Wi-Fi Sense ile rehber ile paylaşma
- Yukarıdan aşağıya ekranı sürüklediğinizde sosyal bildirimlerin aksiyon merkezinde görünmesi
- Swype benzeri klavye
- Operatörlerin veri algılama sınırlarını kontrol edebilmesi
- Bir SIM kart tespit edildiğinde operatörlerin üçüncü taraf uygulama kurabilmesi
- Dökümanları tarayabilen ve içerikleri bulabilen Office Lens
- Manuel uygulama güncelleme kontrolü
- video görüşme desteği
- şifre korumalı Office dökümanı desteği
- Sesle arama başlatabilme
- Lumia'lardaki çift tıklama ile ekran kilidini açabilme
- Rahatsız etme özelliği Quiet Hours
- Çift tıklama ile telefonu kapatma

Bunun dışında pek çok irili ufaklı özellik de mevcut. Sızıntılar devam ettikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim.

Nereden kopyaladınız bilmiyorum ama biz zaten bunu dün burada paylaştık.
Lütfen başka yerli sitelerden buraya kopyalamaya zahmet etmeyin.
(Önceki sayfaları incelerseniz, diğer yerli sitelerde paylaşılmayan pek çok şeyin ilk burada paylaşıldığını göreceksiniz)

Diğer platformları bilmem ama WP konusunda çoğundan öndeyiz.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, kaygisiz43, csH ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Tasarımı değişecek mi derken?
Nasıl bir değişiklikten söz ediyorsunuz tam olarak?
şu anda klavye de tuşların sıklığından dolayı rahat yazılamıyo,örnek olarak iOS ve Android de klavye daha geniş ve doğal olarak daha rahat yazılıyo,8.1 ile klavye de böyle bir değişiklik olurmu acaba ? ayrıca klavye yatay olarak kullanıldığında sağ ve sol kenarlarda boşluk kalıyo bunun düzeltilmesi ile ilgili bilgi var mı ?

Üst Alt