BrahimOkumus
Üye
Ben yanlış anlaşıldım Sdk 8.1 için sormuştum dalgınlığıma geldi evet dedimdostum Windows Phone 8.1 Developer Preview'ı yükleyebilmek için gereken hesap bu forumdaki herkeste var neredeyse
Benim tahminim 2 Nisan'da tanıtım esnasında hadi yükleyin diyecekler
dostum Windows Phone 8.1 Developer Preview'ı yükleyebilmek için gereken hesap bu forumdaki herkeste var neredeyse
Benim tahminim 2 Nisan'da tanıtım esnasında hadi yükleyin diyecekler
büyük ihtimalle 16 Mart'tan sonra ama yine de builddeki tanıtımdan önce vermezler.
acaba bu gelecek olan Facebook Messenger uygulaması için Wp8.1 gerekecek mi umarım gerekmez . Umarım Facebook Messenger da tüm özellikleri ile gelir whatsapp gibi falan yapmazlar
o baloncuk olmasa hiç bir anlamı olmaz benceaynen baloncuk yok oluyormuş bide
Microsoft cihaz optimizasyonu yapmıyor. O yüzden direk olarak güncelleme yayınlamıyor. Fakat öyle bir durumda ciddi rakamlara ulaşan kullanıcı varsa mağdur etmeyeceklerdir. Bu da firmware optimizasyonu olmayan bir güncelleme demektir. Ne kadar faydalı olur bilmiyorum. GDR3 Ön izlemesinde olan sorunlar aynen yaşanabilir.8.1 den sonra uygulamalar coşacak extra bir sürü özellik gelecek bazen en basit işlemi bile yapamadığımız uygulamalar her konuda kullanıcıları tatmin edecek hale gelecektir. Ama 8.1 i beklemek şart@papakudioflu ali kemal abi sana bir soru sormak istiyorum. Bizim bu wp de güncelleme olayı androidteki gibi telefon üreticilerinin insiyatifinde mi yoksa tamamen MS nin kontrolünde mi. Yani örneğin panasonic bir wp li telefon çıkardı ve bizde sonra dediki biz iyi satış yapamadık daha da üretmicez bütün anlaşmalarımızı bitirdik şu bu diye telefonu silip attıysa artık güncellemeleri alamayacakmıyız. Yoksa MS bizim içinde güncellemeyi optimize edip verirmi?
Arkadaşlar 3GB ram ve dual -core 64bit bit işlemciye sahibim. ram uyumlu değil fakat sanal ram ile 4.5GB gösterdim.
Bios ayarlarını yaptım.
WP.com da anlatılanları eksiksiz yerine getirdim.
ama bu hatayı alıyorum.
Büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor fakat minimum sistem gereksinimlerinde
4gb ram
win 8 pro 64bit
ve işlemcinin sanallaştırma desteği gerekiyor.
ram hariç hepsi uyuyor. ram'ı sanal ram ile 4.5 gb yapmayı başardım. halen bu hatayı alıyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi?
şimdi win phone 7.1 SDK indiriyorum, onun için 3gb ram gerekiyor, bakalım o çalışacak mı
Teşekkür ederim, o halde sorun işlemci. üzerinde çalışayım biraz daha"Second Level Address Translation" yani SLAT yani diğer ismiyle Hyper-V özelliği aktif değil. İşlemcinde Slat varsa aktif etmen gerekiyor.
Bu ingilizce kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yada Türkçe sitelere de bakabilirsin, anlatımları var.
Teşekkür ederim, o halde sorun işlemci. üzerinde çalışayım biraz daha
intel Pentium Dual-Core e6500 2.93 GHZİşlemcide SLAT özelliği varsa 2 dakikada halledebilecek bir şey, marka ve model nedir işlemcinin ?
karartmış olduklarımdan ikisinin de aktif olması gerek değil mi ? hyper desteği yok. bizim için hangisi gerekli ?İşlemcide SLAT özelliği varsa 2 dakikada halledebilecek bir şey, marka ve model nedir işlemcinin ?
Sanallaştırma olmasa sdk kurulmaz ama diğeri o kadar önemli değil. Biraz baktım da Slat olduğuna dair bir şey bulamadım.intel Pentium Dual-Core e6500 2.93 GHZ
karartmış olduklarımdan ikisinin de aktif olması gerek değil mi ? hyper desteği yok. bizim için hangisi gerekli ?
yaptım maalesef yokmuşSanallaştırma olmasa sdk kurulmaz ama diğeri o kadar önemli değil. Biraz baktım da Slat olduğuna dair bir şey bulamadım.
Sana kaynak vereyim, oradan kontrol et
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada Elif Bayrakdar Türkçe olarak nasıl SLAT desteği sorgulayacağımızı yazmış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda yabancı kaynak. Verdiği linkteki dosyayı güvenle indirebilirsin, yazılım Microfost'a ait.
Alttaki video da arkadaş kısaca göstermiş nasıl yapıldığını
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim.yaptım maalesef yokmuşartık abimin dizüstü bilgisayarında yaparım. kardeşim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
ben uyguladım şöyle yazdı txt içindeSanallaştırma olmasa sdk kurulmaz ama diğeri o kadar önemli değil. Biraz baktım da Slat olduğuna dair bir şey bulamadım.
Sana kaynak vereyim, oradan kontrol et
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada Elif Bayrakdar Türkçe olarak nasıl SLAT desteği sorgulayacağımızı yazmış.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda yabancı kaynak. Verdiği linkteki dosyayı güvenle indirebilirsin, yazılım Microfost'a ait.
Alttaki video da arkadaş kısaca göstermiş nasıl yapıldığını
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben uyguladım şöyle yazdı txt içinde
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 13, GenuineIntel
HYPERVISOR - Hypervisor is present
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
EPT - Supports Intel extended page tables (SLAT)
Şimdi ben sdkyı kursam emülatörü çalıştırabilir miyim? işlemcimde hyper-v özelliği yok başka yöntemle mümkün mü yani teşekkürler
İşlemcim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
İşlemcimin özellikleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualizationben uyguladım şöyle yazdı txt içinde
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
Intel64 Family 6 Model 15 Stepping 13, GenuineIntel
HYPERVISOR - Hypervisor is present
VMX - Supports Intel hardware-assisted virtualization
EPT - Supports Intel extended page tables (SLAT)
Şimdi ben sdkyı kursam emülatörü çalıştırabilir miyim? işlemcimde hyper-v özelliği yok başka yöntemle mümkün mü yani teşekkürler
İşlemcim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?