meneleos
Üye
Kutucuk değilde yazılarda bozulma olmuş. Ekran çözünürlüğüyle oynadıkları için içine etmişler. Hayır beceremeyeceksin ne halt etmeye yayınladın dimiYani bir kutu daha geleceğinden bütün kutuların boyutlarında oynama olacak. En küçük boy kutucuğa artık büyüteçle bakarız gelirse.
elbette küçülecek fakat haberde yanlış hatırlamıyorsam bu olayın ayarlarda bir seçeneğe atanacağı ve kişinin tercihine göre aktif edileceği belirtiliyordu. Yarın bulursam detayları yazarım
Şimdi dostlar bir soru daha soracağım. (Bu arada cevaplar için teşekkürler.)Kutucuk değilde yazılarda bozulma olmuş. Ekran çözünürlüğüyle oynadıkları için içine etmişler. Hayır beceremeyeceksin ne halt etmeye yayınladın dimi
Ben sdk üzerinde denedim, malesef 5 inç altında 3. kolonu göremiyorum. SD kart aktif etmeyi buldum, meğer çok basitmişUygulamayı sd karta taşıma ve indirilenler klasörü vs. ufak bir video çektim, koyarım birazdan. Tabi 3. kolonda var videoda
Kasılmıyor videoyla senkronize oynatamamış parmağınıVideo sahte onu öğrendik de neden telefon kasılıyor ki.
Estağfurullah hocam, biraz daha açıklayıcı yazayım o halde.@PureFood dostum konu bu Haber - Ekstra Kolon Desteği | Sayfa 5 - MaxiCep
ayrıca son sorduğun soruyu şuan kafam durduğu için anlayamadım kusura bakma
Beta kullanıcılarında işletim sisteminin tüm detayları var (en azından büyük çoğunluğu) fakat sdk da açık etmemek için yazılım içerisinde çıkarılmış durumda. Bundan dolayı video ve sızan ekran görüntüleri bu teseterlar tarafından sağlanıyorEstağfurullah hocam, biraz daha açıklayıcı yazayım o halde.
Diyorum ki, bazı özellikler SDK'da yer almıyor, mesela üçüncü kolon desteği yok, bildirim çubuğu ile ile ilgili bir bölüm yok. Ancak sızıntı videolar çıkıyor bir anda ve bildirim çubuğu falan kullanılıyor. Daha SDK yer almıyorken bu adamlar telefonda nasıl kullanıyor bu özelliklerin tamamını ?
Anlaşıldı, SDK'nın güncellenmesini bekleyeceğiz o halde, o da olmadı önizlemeye kaldık..Beta kullanıcılarında işletim sisteminin tüm detayları var (en azından büyük çoğunluğu) fakat sdk da açık etmemek için yazılım içerisinde çıkarılmış durumda. Bundan dolayı video ve sızan ekran görüntüleri bu teseterlar tarafından sağlanıyor
3. Kolon varmış, az önce yüklediğim videoda göstermiştim. Kurcalayanlar bizden önce buluyorEstağfurullah hocam, biraz daha açıklayıcı yazayım o halde.
Diyorum ki, bazı özellikler SDK'da yer almıyor, mesela üçüncü kolon desteği yok, bildirim çubuğu ile ile ilgili bir bölüm yok. Ancak sızıntı videolar çıkıyor bir anda ve bildirim çubuğu falan kullanılıyor. Daha SDK yer almıyorken bu adamlar telefonda nasıl kullanıyor bu özelliklerin tamamını ?
Beta kullanıcılarında işletim sisteminin tüm detayları var (en azından büyük çoğunluğu) fakat sdk da açık etmemek için yazılım içerisinde çıkarılmış durumda. Bundan dolayı video ve sızan ekran görüntüleri bu teseterlar tarafından sağlanıyor
Videoyu açamıyorum internetimde tuhaflık var açılır açılmaz 144p'ye düşüyor. Şu anda bakabildim, ancak daha önceki tanıtım videonuzda yoktu sanırım üçüncü kolon ?3. Kolon varmış, az önce yüklediğim videoda göstermiştim. Kurcalayanlar bizden önce buluyorBildirim çubuğu derken o 520 videosundakini diyorsan sdk'da o var. Orada sadece ses bölümü var, ses tuşlarına basınca açılıyor. Bunlar haricindeki sızıntıları ise rütbeli geliştiriciler sızdırıyor. Yani onlarda sdk değil direkt 8.1 yüklü telefon oluyor.
Evet, önceki videoda 4.8 inç telefon kullanmıştım, bu 5.5 inç. 5 inç üzerinde 3. kolon açılıyor, diğerlerinde malesef gözükmüyor.Videoyu açamıyorum internetimde tuhaflık var açılır açılmaz 144p'ye düşüyor. Şu anda bakabildim, ancak daha önceki tanıtım videonuzda yoktu sanırım üçüncü kolon ?
Şimdi anlaşıldı üstad sağolasınEvet, önceki videoda 4.8 inç telefon kullanmıştım, bu 5.5 inç. 5 inç üzerinde 3. kolon açılıyor, diğerlerinde malesef gözükmüyor.
Evet, önceki videoda 4.8 inç telefon kullanmıştım, bu 5.5 inç. 5 inç üzerinde 3. kolon açılıyor, diğerlerinde malesef gözükmüyor.
mart ortasında preview sürümü dağıtırlar gibi geliyor banada ama bilemedimbana güncellemeyi daha erken alacağız gibi geliyor..çok hızlı aşama kaydedildi,son rötüşler de atılıyor olabilir.hatta bu sefer dağıtıma lumia 620'den başlarlar
belki de dediğin gibi 620ye gdr3 atlanıp direkt 8.1 verilebilir de. malum HTC 8X'lerde gdr2'de yaşanan sıkıntılardan dolayı o güncelleme atlanmış direkt gdr3 verilmişti. 620de de bi sıkıntı çıkmışsa (ki bu kadar uzamasının tek açıklaması o olur) dediğin gibi olabilir neden olmasınbana güncellemeyi daha erken alacağız gibi geliyor..çok hızlı aşama kaydedildi,son rötüşler de atılıyor olabilir.hatta bu sefer dağıtıma lumia 620'den başlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?