Rainesto Üye papakudioflu' Alıntı: Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım. Genişletmek için tıkla ... ne zaman reyiz
papakudioflu' Alıntı: Microsoft MWC kapsamında Windows ve Windows Phone konulu bir etkinlik düzenleyecek. Sürprizlere hazır olalım. Genişletmek için tıkla ... ne zaman reyiz
Rainesto Üye Gregor Mendel' Alıntı: Bende hala yok Genişletmek için tıkla ... bende düzeldi hiç bi sorun yok
Rainesto Üye Dejavuex' Alıntı: Bende de sorun devam ediyor whatsappa bağlanılamıyor diyo kurmak isterken Genişletmek için tıkla ... ben şuan sorunsuz kullanıyorum :S
Dejavuex' Alıntı: Bende de sorun devam ediyor whatsappa bağlanılamıyor diyo kurmak isterken Genişletmek için tıkla ... ben şuan sorunsuz kullanıyorum :S
Dejavuex Üye Goodjober' Alıntı: ben şuan sorunsuz kullanıyorum :S Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp kurmayı dener misin?
Goodjober' Alıntı: ben şuan sorunsuz kullanıyorum :S Genişletmek için tıkla ... Kaldırıp kurmayı dener misin?
dakamon Üye Arkadaşlar sunucuların yenilenmesi yada devri yada güvenlik işleri hala sürüyordur. En fazla bir gün böyle devam eder ondan sonra düzelir.
Arkadaşlar sunucuların yenilenmesi yada devri yada güvenlik işleri hala sürüyordur. En fazla bir gün böyle devam eder ondan sonra düzelir.
dakamon Üye Boşverin amannnn o değilde nerde şu konunun 2 hafta önceki hali. Ne heyecanla takip ediyorduk ya şimdi ölü toprağı atılmış gibi konu. Hiç sızıntı yok canım çok sıkılıyor
Boşverin amannnn o değilde nerde şu konunun 2 hafta önceki hali. Ne heyecanla takip ediyorduk ya şimdi ölü toprağı atılmış gibi konu. Hiç sızıntı yok canım çok sıkılıyor
Rainesto Üye Dejavuex' Alıntı: bekliyorum bende Genişletmek için tıkla ... onaylarken hata alıyorum 920deki whatsappı sildim tekrar kurmuyor
Dejavuex' Alıntı: bekliyorum bende Genişletmek için tıkla ... onaylarken hata alıyorum 920deki whatsappı sildim tekrar kurmuyor
Dexter Morgan Üye Goodjober' Alıntı: onaylarken hata alıyorum 920deki whatsappı sildim tekrar kurmuyor Genişletmek için tıkla ... 620 aynı
Goodjober' Alıntı: onaylarken hata alıyorum 920deki whatsappı sildim tekrar kurmuyor Genişletmek için tıkla ... 620 aynı
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Hızlı ayarlarda 5 inç üzerindeki cihazlarda 5 tane ayar, daha küçük ekranlı cihazlarda ise 4 ayar görünecek diyorlar. 5.2 inçlik cihazı almak şart oldu @papakudioflu
Hızlı ayarlarda 5 inç üzerindeki cihazlarda 5 tane ayar, daha küçük ekranlı cihazlarda ise 4 ayar görünecek diyorlar. 5.2 inçlik cihazı almak şart oldu @papakudioflu