Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

csH

Üye
chrome tarayıcı geçmişini temizleyerek 18 yane oy kullandım kendimi üçkağıtçı hissediyorum #herşeywpiçin
o işe yaramıyor denemiştim daha önce de söyledim maalesef olmuyor sadece o an için kullanmışsın gibi gözüküyor sayfaya tekrar girdiğin an düşüyor belki şu an çok oy kullanan olduğu için farketmemiş olabilirsin istersen popüler olamayan bi konuda deneyebilirsin

Tepkiler: Rainesto
denedim kardeş işe yarıyor bu mevzuya ilk defa müdahil olmuyorum yüzbaşım chrom da oyladım mozillada yeniledim işe yaradığını an ve an gördüm yani

csH

Üye
denedim kardeş işe yarıyor bu mevzuya ilk defa müdahil olmuyorum yüzbaşım chrom da oyladım mozillada yeniledim işe yaradığını an ve an gördüm yani
o zaman baştan söylesene dur bende yardırayım o zaman benimkini kabul etmiyor ie den kullanmıştım chrome dan denedim 1232ydi oy kullanmamış görünüyordum kullandım 1235 oldu sonra sayfayı yeniledim 1232ye düştü bence sen bidaha bak büyük ihtimalle ip ile ilgilidir 100 defa oy kullandırmazlar aynı pc ye

Sensation

Emekli Yönetici

Kilit ekranı saati ve ses kontrolleri bile sıkıntısız düzgün görünüyor.

Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
    Konu Sahibi
Kilit ekranı saati ve ses kontrolleri bile sıkıntısız düzgün görünüyor.

Bana kalırsa Daniel, Microsoft'un kullanıcılara yapacağı sürprizin bozulmasını istemiyor.
O yüzden şimdiden duyulmasını istemedikleri şeyleri yalanlıyorlar videosu veya resmi sızsa bile
Eğer durum buysa

Tabi biz yine yokmuş gibi hazırlayalım kendimizi, umutları düşük tutalım

ip sabit değil bende

Bay H

Üye

cortana ile telefonda ki kişisel verileri temizleme özelliği geliyor

@bulutsuzgece Özgür abi Bing profil yönetiminden bahsediliyor sanırım bizi teğet geçecek Cortana

Tepkiler: umitarig ve bulutsuzgece
onun içinde oylama sayfası açalım kortana için.

dakamon

Üye
valla özgür abi ingilizce olarak kortananın türkiye ye de verilmesiyle ilgili bir oylama başlatsın verelim oyu

merkel02

Kapalı Hesap
6 oy da benden

bu arada 8.1 ile Cortana gelecek ama dili Türkçe olmayacak değil mi? doğru anlamışım yani

Şimdi bu cortana işi Türkçe gelmicek mi diyorsunuz bizlere yoksa ingilizce hali(normalde ingilizce gelicek sonrada Türkçe güncelleme alıcak diyordukya ) gelmicek mi?Yani hiç mi kullanamıcaz?

Konu Sahibi
Şimdi bu cortana işi Türkçe gelmicek mi diyorsunuz bizlere yoksa ingilizce hali(normalde ingilizce gelicek sonrada Türkçe güncelleme alıcak diyordukya ) gelmicek mi?Yani hiç mi kullanamıcaz?

Siz yine Cortana hiç gelmeyecekmiş gibi hazırlayın kendinizi.
Günlük hayatta sesli komutları sık kullananımız var mı bilmiyorum, ancak bu özelliği tam anlamıyla kullanabilmek için sanki çok uzun süre bekleyecekmişiz gibi bir his var içimde

Yine de WP8.1'in getireceği pek çok özellik bizleri mutlu etmeye yetecektir.
Hatta beklediğimizden fazlasıyla geliyor. Bu gerçekten güzel bir gelişme.
Bir de sürekli açıp-kapatan arkadaşlar için şu mobil veri olayını hallederlerse iyi olur

Bu arada 1.314 olmuşuz.

Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mailler, fotoğraflar ve kişiler...

Arama, mesajlar, takvim, ayarlar...

İnternet explorer, dosya yöneticisi, hesap makinesi...

Ofis, bing haber...

Kamera, data sense, oyunlar...

Video, müzik, batarya yönetimi (battery sense)..

Podcast, cüzdan, depolama yönetimi (storage sense)...

Not: Videolar facebook videosu olduğundan flash player gerektirir. Bu yüzden bilgisayardan izlemeniz gerekiyor

Son düzenleme:
Tepkiler: csH, Bay H ve beats
resimler hatalı galiba

Konu Sahibi

Bu arada mailler kısmını gösteren ilk videoyla ilgili olarak WPLovers adminine sordum ve maalesef acı haberi açıklıyorum:

"Mailleri toplu seçme" yine yok Microsoft!

Belki final sürümünde gelir. Umut dünyası...

csH

Üye
Hemen future sugestion a gönder abi oylarız

Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

goktas19

Üye

Microsoft ya iyinin kötüsünü yapmak için uğraşıyor ya da Apple gibi bir sonraki güncellemede ''Ne vereceğiz?'' sorusunun cevabını veriyor...

Tepkiler: Rainesto ve bulutsuzgece