csH
Üye
o işe yaramıyor denemiştim daha önce de söyledim maalesef olmuyor sadece o an için kullanmışsın gibi gözüküyor sayfaya tekrar girdiğin an düşüyor belki şu an çok oy kullanan olduğu için farketmemiş olabilirsin istersen popüler olamayan bi konuda deneyebilirsinchrome tarayıcı geçmişini temizleyerek 18 yane oy kullandımkendimi üçkağıtçı hissediyorum #herşeywpiçin
denedim kardeş işe yarıyoro işe yaramıyor denemiştim daha önce de söyledim maalesef olmuyor sadece o an için kullanmışsın gibi gözüküyor sayfaya tekrar girdiğin an düşüyor belki şu an çok oy kullanan olduğu için farketmemiş olabilirsin istersen popüler olamayan bi konuda deneyebilirsin
o zaman baştan söylesenedenedim kardeş işe yarıyorbu mevzuya ilk defa müdahil olmuyorum yüzbaşım chrom da oyladım mozillada yeniledim işe yaradığını an ve an gördüm yani
Bu arada her ne kadar fake dense de bana oldukça gerçekçi göründü.
Nedenlerini sayayım:
1) Ekranda şarkının süresi çaprazlama slayt olarak görünüyor.... 0:59...1:00...1:01...1:02...diye ilerliyor...
2) Sonra üstten medya player kontrollerini açıyor ve 1:....'lı bir yerden (yani sahiden bulunduğu yerden) şarkıyı geriye doğru alıyor.
3) Hareketli efekt ve animasyonlar içinde albüm kapağı resmi falan da geçiyor.
Umarım gerçektir, çünkü gerçekten hoş bir görünüm katmış telefona.
@Sensation
Kilit ekranı saati ve ses kontrolleri bile sıkıntısız düzgün görünüyor.
ip sabit değil bendeo zaman baştan söylesenedur bende yardırayım o zaman benimkini kabul etmiyor ie den kullanmıştım chrome dan denedim 1232ydi oy kullanmamış görünüyordum kullandım 1235 oldu sonra sayfayı yeniledim 1232ye düştü bence sen bidaha bak büyük ihtimalle ip ile ilgilidir 100 defa oy kullandırmazlar aynı pc ye
Şimdi bu cortana işi Türkçe gelmicek mi diyorsunuz bizlere yoksa ingilizce hali(normalde ingilizce gelicek sonrada Türkçe güncelleme alıcak diyordukya ) gelmicek mi?Yani hiç mi kullanamıcaz?
resimler hatalı galibaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mailler, fotoğraflar ve kişiler...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arama, mesajlar, takvim, ayarlar...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnternet explorer, dosya yöneticisi, hesap makinesi...
video onlarresimler hatalı galiba
video onlar
Hemen future sugestion a gönder abi oylarızBu arada mailler kısmını gösteren ilk videoyla ilgili olarak WPLovers adminine sordum ve maalesef acı haberi açıklıyorum:
"Mailleri toplu seçme" yine yokMicrosoft!
Belki final sürümünde gelir. Umut dünyası...
aynen panpa bu uygulamayı takip ediyorum zaten elinize sağlıkÖzgür bey ve diğer arkadaşlar paylaştığınız capsleri gün içinde Caps uygulamasında paylaşıyorum , içimizde has inciciler varmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@mstcnk @bulutsuzgece
@Mr.H
Bu arada mailler kısmını gösteren ilk videoyla ilgili olarak WPLovers adminine sordum ve maalesef acı haberi açıklıyorum:
"Mailleri toplu seçme" yine yokMicrosoft!
Belki final sürümünde gelir. Umut dünyası...
videoları nasıl açacağız?video onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?