Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

narnia16

Üye
Bu arada arkadaşların dediği gibi, ekran döndürme kilidinin yanındaki simge İnternet Paylaşımı (Hotspot) simgesi dostum.
Maalesef mobil veriyi açma/kapatma butonunu koymamışlar
Sen o kadar kapsamlı güncelleme hazırla git bunu koyma. Şaka falan mı yapıyolar acaba

Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece

Bay H

Üye
Fazlaca kullandığınız smilelar artık bu bölüm içerisinde yer edinecek

Tepkiler: Dexter Morgan
arkadaşlar 8.1 sdk'yı nasıl kuracağım?

110 mb'lık dosyayı indirdim sdk iso'suda var nasıl kuruluyor?

Konu Sahibi

Sonunda "Universal Arama" geliyor sanırım

Tepkiler: Bay H ve okinro

pirenuri

Üye
Abi biz bir şeyi unutuyoruz. Boşa MSyi yargılamayalım neden derseniz. Şebeke ayarları ve mobil veri birleşmedi ? İkisi birleştiği için simgesi değişmiş olabilir ve orada gördüğüm 2 simgenin anlamını bilmiyorum. Belki bunlardan biridir diye düşündüm

Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cortana'nın başlangıç ekranındaki simgesi

Cortana Animasyonları:

*Utanmış
*Uyanık/Alarm durumu
*Canlı/dinamik/yaşamdolu
*Sakin
*Düşünceli/nazik
*Sevinçli
*Selamlıyor 1,2,3,4
*Dinliyor 1
*Daha fazla ilgi/bilgi isteme
*Giriş
*İyimser
*Hatırlatıcı
*Memnun
*Duyarlı/hassas
*Konuşuyor
*Düşünüyor

Ekli dosyalar

Tepkiler: man20, kaygisiz43, PureFood ve 3 diğerleri

ogzhnoTr

Üye
Cidden yazdığım gorulmuyormu yoksa görüldüğü haldemi cevap verilmiyor 3.mesajım bu yazdığım görülsün diye.

Cidden yazdığım gorulmuyormu yoksa görüldüğü haldemi cevap verilmiyor 3.mesajım bu yazdığım görülsün diye.
Şimdi bunu yazarak baya bi kişiyi sitrese sokuyor olabilirsin örneğin ben cevabını bilmediğim için es geçiyorum ama diyorum ki arkadaş 3. kez tekrarlıyor bi bilende çıkmadı napsak... diye düşünüp kendimi strese sokuyorum :P. Birde kendi tarafından bak olaya. Ben bir soru sordum diyelim ve sen okuyorsun ve bilmiyorsun ne yapacaksın her soruya bilmiyorum mu diyeceksin. Şimdi burayı okuyan ve senin mesajını gören birçok kişi cevabını bilmiyorsa illa birşey yazmalı mı? Şimdi illa cevap yerine bilmiyorum yazarsak ta çok komik olurdu yani. O yüzden biri görene kadar sabredeceksin. Ben öyle yapıyorum yani o yüzden yazma gereği duydum.

Tepkiler: PureFood, YkPkY ve Burakkkk250
    Konu Sahibi

Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir!

Ekli dosyalar

Tepkiler: suyunsesi, drangela61, emreeozden ve 3 diğerleri

okinro

Üye
Bilgileri paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Mobil dünya mobil dünya olalı böyle kapsamlı güncelleme görülmedi sanırım. Tek sorun var bunu bekleyecek sabır ve çelik gibi irade En azından bir preview geleydi iyiydi
Burada yazılanları okudukça daha da sabırsızlanıyorum

papakudioflu

Emekli Yönetici
battery sense uygulamaların güç kullanımını da kontrol edebilecek.

ogzhnoTr

Üye

illa bilen biri vardır genelde yöneticiler biliyor bu yüzden dedim veya henüz bişey yoksa henüz bir bilgide yok denebilir

okinro

Üye

Mobil Data ayarını koymayı unutmak nasıl bir gaflettir!

Halbuki sağlı sollu ilerleseler orda iki kişilik boş yer var Mobil Veri ve Pil Tasarruf Modu koyulabilirdi.

Tepkiler: suyunsesi, PureFood ve bulutsuzgece