bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Trust me, you haven't seen everything. The SDK is missing a lot.
evet arkadaşlar şimdiye kadar gördüklerimiz devede kulak kalabilir
Bunda öyle değil, sdk biraz daha farklı kuruluyor. Pm'den yazdım arkadaşa buradan da yazayım,
emülatörü görmek için açmanız gereken "Windows Phone SDK Power Tools 8.1", Visual studioyu arama yerinden bulup açarsınız. New project ekranında wp yok, Bland App'yi açın hem Win8.1 hemde wp8.1 için kodluyor.
"Daha her şeyi görmediniz, SDK'da daha pek çok eksik var" demiş.
Zaten WPCentral'den Daniel de yaptığı bir yorumda "Build'de SDK gördüklerinizden biraz daha fazlasını görebilirsiniz" demiş.
SDK'da göremediğimiz birkaç sürprizi BUILD'e doğru yada BUILD günlerinde göreceğiz anlaşılan
Nisan ayı WP için bayram havasında geçecek gibi duruyor
@papakudioflu
"Bana Güven.Daha herşeyi görmediniz,SDK'da birok eksik var" dedi kendileri."Daha her şeyi görmediniz, SDK'da daha pek çok eksik var" demiş.
Zaten WPCentral'den Daniel de yaptığı bir yorumda "Build'de SDK gördüklerinizden biraz daha fazlasını görebilirsiniz" demiş.
SDK'da göremediğimiz birkaç sürprizi BUILD'e doğru yada BUILD günlerinde göreceğiz anlaşılan
Nisan ayı WP için bayram havasında geçecek gibi duruyor
@papakudioflu
Hiç bilen yok mu benim sorunu ya ?
İşletim sistemi, Win 8 Pro 32 Bit o yüzden mi acaba çalıştırmıyor? Veya telefon developer unlock lu o yüzden mi yoksa ?
"Bana Güven.Daha herşeyi görmediniz,SDK'da birok eksik var" dedi kendileri.
o değil de telefonlar kaldırsa bile bir çok arkadaşın bünyesi kaldırmayacak bu güncellemeyi. Ambulansı ve Sağlık ekibini hazır tutmak lazım
İfadeler on numara olmuşSDK Beta'yı görünce -->
SDK Final'ı görünce -->
PuHahahaha
wp 8.1 ile gelicek bütün özellikler bugüne kadar çıkan tüm lumialara sizce çıkar mı? 512 mblık modeller ile 1 veya 2 Gblık modellerin aldıkları güncelleme farklı olmaz inşallah...
2 3 sayfa geride bunları açıklamıştımHiç bilen yok mu benim sorunu ya ?
İşletim sistemi, Win 8 Pro 32 Bit o yüzden mi acaba çalıştırmıyor? Veya telefon developer unlock lu o yüzden mi yoksa ?
Eğer uygulama geliştirmek istiyorsanız veya SDKyı denemek istiyorsanız ,
W8 veya W8.1 PRO 64 BİT Sisteme ihtiyacınız var , Bırakın W7yi eğer sisteminiz W8 32bit veya W8 Single 64 BİT ise kullanamazsınız.
Ayrıca ;
İşlemciniz SLAT (Second Level Address Translation) destekli olmalıdır.
- BIOS ayarlarında Sanallaştırma (Virtualization) aktif (enabled) hale getirilmelidir.
- İşletim sisteminiz Windows 8 Pro 64-bit olmalıdır (Hyper-V sadece bu sürümle birlikte gelir). *** SINGLE SÜRÜMDE HYPER V ÇALIŞMAZ VE EMÜLATOR ÇALIŞMAZ
- Windows bileşenlerinden Hyper-V aktif hale getirilmelidir.
- Bilgisayarınızın RAM’i 4GB ve üzeri olmalıdır.
VAY CANINAAAAAAwiggum15:
Daniel Rubino, sounds like you know something we dont know...
(Daniel Rubino, görünüşe bakılırsa bizim bilmediğimiz bir şeyler biliyorsun)
Daniel:
wiggum15 lol, oh I do. And I'm sure Tom does too, though he was being cheeky with that post. Regardless, some things should remain a surprise. The 8.1 team has worked hard, let them have their moment
(wiggum15Evet, biliyorum. Ve eminim ki Tom (Warren) da biliyor, her ne kadar o gönderi ile arsızlık yapsa da. Yine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler )
@papakudioflu
Buna üzüldüm umarım 512 li telefonları olan arkadaşlara da hepsi gelirTüm özellikler tüm cihazlara gelmeyebilir.
Yani 512 RAM'li cihazlara bazı özellikler kısılarak veya eksik verilebilir.
VAY CANINAAAAAA
Buna üzüldüm umarım 512 li telefonları olan arkadaşlara da hepsi gelir
saygıyla sızıntıları bekliyoruzYine de bazı şeyler sürpriz olarak kalmalı. "8.1 Ekibi" gerçekten çok çalıştı, bırakalım da bunun keyfini sürsünler)
buna gerçekten saygı duymak gerekir.
@bulutsuzgece
Device kısmından cihaz seçtin mi ? Bilgisayarında Hyper V özelliği var mı ?Arkadaşlar şimdide böyle bir hata alıyorum:
Yardımcı Olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?