habbuj Üye Sırf sınavlar var diye facemi dondurdum ama malesef bu sayfa faceyi aratmıyor hatta burda daha çok takılıyorum
Sırf sınavlar var diye facemi dondurdum ama malesef bu sayfa faceyi aratmıyor hatta burda daha çok takılıyorum
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi Gregor Mendel' Alıntı: bende hollanda romu var 1 saat önce alacağım galiba trden @bulutsuzgece Genişletmek için tıkla ... Ürün kodu Hollanda ise evet 1 saat önce alırsın
Gregor Mendel' Alıntı: bende hollanda romu var 1 saat önce alacağım galiba trden @bulutsuzgece Genişletmek için tıkla ... Ürün kodu Hollanda ise evet 1 saat önce alırsın
TurboCall Üye Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. bulutsuzgece' Alıntı: Ürün kodu Hollanda ise evet 1 saat önce alırsın Genişletmek için tıkla ... yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ?
Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. bulutsuzgece' Alıntı: Ürün kodu Hollanda ise evet 1 saat önce alırsın Genişletmek için tıkla ... yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ?
habbuj Üye TurboCall' Alıntı: Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ? Genişletmek için tıkla ... saat 2 olmuş biraz daha sabredelim
TurboCall' Alıntı: Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ? Genişletmek için tıkla ... saat 2 olmuş biraz daha sabredelim
bulutsuzgece Üye Konu Sahibi TurboCall' Alıntı: Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ? Genişletmek için tıkla ... Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor.
TurboCall' Alıntı: Yetkili kişi bekleniyor ya açıklayın verin artık saatler geçmiyor. yoo neden her yerde aynı anda dağıtılcak ? Genişletmek için tıkla ... Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor.
TurboCall Üye habbuj' Alıntı: saat 2 olmuş biraz daha sabredelim Genişletmek için tıkla ... yetti,ama ya artık ne bu ? Uyku düzenim,kaçtı
habbuj' Alıntı: saat 2 olmuş biraz daha sabredelim Genişletmek için tıkla ... yetti,ama ya artık ne bu ? Uyku düzenim,kaçtı
Esendağlı Üye metrix355' Alıntı: Sınavda kotu geçti zaten güncellemeye kaldı umutlar Genişletmek için tıkla ... Aklın güncellemeler de olursa sınav kötü geçer tabi
metrix355' Alıntı: Sınavda kotu geçti zaten güncellemeye kaldı umutlar Genişletmek için tıkla ... Aklın güncellemeler de olursa sınav kötü geçer tabi
beats Üye skynet' Alıntı: Beyler bir güncelleme geldi şimdi bana Genişletmek için tıkla ... Aynen çok küçük birşey yüklüyor. Sonu .166 Beğeneceğiniz özellikler falan WP8.1'i yüklemeniz için diyor.
skynet' Alıntı: Beyler bir güncelleme geldi şimdi bana Genişletmek için tıkla ... Aynen çok küçük birşey yüklüyor. Sonu .166 Beğeneceğiniz özellikler falan WP8.1'i yüklemeniz için diyor.
TurboCall Üye bulutsuzgece' Alıntı: Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor. Genişletmek için tıkla ... ama yum dünyada aynı anda gelcek demediler mi ya ?
bulutsuzgece' Alıntı: Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor. Genişletmek için tıkla ... ama yum dünyada aynı anda gelcek demediler mi ya ?
oysu Üye Hoca sınavları açıklayacakmış 3te millet heyecandan yerinde duramıyor.Bende güncellemenin gelmesini bekliyorum telefon sabahtan beri elimde
Hoca sınavları açıklayacakmış 3te millet heyecandan yerinde duramıyor.Bende güncellemenin gelmesini bekliyorum telefon sabahtan beri elimde
Dexter Morgan Üye bulutsuzgece' Alıntı: Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor. Genişletmek için tıkla ... ürün koduna nerden bakıyoruz? birde hollandanın ki ne?
bulutsuzgece' Alıntı: Saat dilimi farkından dolayı. Güncellemeyi GMT'ye (Başlangıç Meridyeni Saatine) göre 17:00'de vereceklermiş. Başlangıç meridyeninde saat 17:00 iken bizde saat 20:00 oluyor. Genişletmek için tıkla ... ürün koduna nerden bakıyoruz? birde hollandanın ki ne?
habbuj Üye TurboCall' Alıntı: yetti,ama ya artık ne bu ? Uyku düzenim,kaçtı Genişletmek için tıkla ... güncelleme geldikten sonra karıştırmaktan yine uyuyamıyacaz
TurboCall' Alıntı: yetti,ama ya artık ne bu ? Uyku düzenim,kaçtı Genişletmek için tıkla ... güncelleme geldikten sonra karıştırmaktan yine uyuyamıyacaz