Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

-Alo Rıza baba
+Efendim Aylin
- Microsoft'un önünde güncelleme verilmediğinden dolayı göstericiler ofisi basmışlar amirim.
+Tamam Aylin biz yakınız.

Tepkiler: alasulumurat ve TurboCall
Kendinize 6-7 saatlik bir uğraş bulun, Zor seviye Sudoku falan çözün ne bileyim, matematik olimpiyat sorularına falan uğraşın
Yoksa bu 7 saat size bir ömür gibi gelecek...

Keşke onları yapacak zamanda olsam İş yerinde vakit gayet çabuk geçecek maalesef

Tepkiler: bulutsuzgece
Sınavda kotu geçti zaten güncellemeye kaldı umutlar

Tepkiler: yunus-emre-6606
Arkadaşlar o çabuk gelsin, bu çabuk geçsin, hemen vakit dolsun. Eee hızla yaşlanmak mı istiyorsunuz. Çabucak ömür bitsin mi yani. Bırakın saatler geçmesin. Bi düşünün bakalım. Çocukken yaz tatilleri ne kadar uzundu. Ben hatırlıyorum. Çocukken bir saat çok uzun gelirdi. Acayip uzun. Şimdi bakıyorum 1 saat sanki 10 dk da bitiveriyor. (Bilim adamları zaman kavramının yaşlandıkça yitirildiğini bu yüzden zamanın çabuk geçtiğinin sanıldığını söylüyorlar). Değerini en çok bileceğimiz şeyi Zamanı atlamayalım, serin kalalım.

Tepkiler: Akhtoher, beats, habbuj ve 3 diğerleri

q0nzalez

Üye
Akşam 8 gbi gelmesi kesin mi ? Birde daha demin benm telefon 2 kez guncelleme hatası verdi bulunamıyor diye hata koduda 80027A mıydı neydi tam bilmiyorum edge ile bağlıydım internete ondan vermiş olabilirmi yoksa bi hareketlenmemi oluyor?

Beyler sıfırladım telefonu açılırken Hotmail hesabımı girdim ve hafıza kartımı taktım... İlk yaptığım şey kapasite kontrolünü yüklemek oldu ve diğer klasörü 375mb gözüküyordu sonra whatsapp ve maxicep uygulamalarını indirdim Nokia sürüş ve care yi kaldırdım kapasite kontrolünde diğer dosyası şu anda 499 mb ve gittikçe artıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İlla 8 diye birşey yok .Erkende Gelebilir Geçte .(

İş yerimde çift ekran çalışıyorum bir ekranımda maxicep forum, diğer ekranımda iş.

Tepkiler: 4MaGuS

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunu görmeyi isteyen kaç kişi var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: plenken, Microsoft Corporation, skynet ve 9 diğerleri

sekajmer

Üye
benim kameralarım , telefonlarım hazır. İncelemeye hazırım.
Şimdi kendime bir çay alıyorum isteyen var mı

Tepkiler: suyunsesi

ErenMSC

Üye
ne oldu daha gelmedimi bu güncelleme