Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
bugün akşama doğru gelmiyor muydu beyler ne bu heyecan???? Yeni bir haber mi var:O

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
gel vicdansız, gel insafsız.
çağırmazdım bu kadar acil olmasam .

capkino06

Üye
Tomun saatine göre 40 dk var güncellemeye inşallah hemen gelir
Gece 00.01 olunca yayınlarlar hemen :) hocam adamlarda sabah olacak 9'da işe başlayacak serverleri açacaklar güncelleme gözükecek bizde. Adamlar 13 nisanda akşamını yaşıyorlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
en kötü ihtimal ile 24 saat var takılmayalım

samcom

samcom

Üye
Guncelleme geldiğinde biz elle kontrol yapmazsak bildirim şeklinde gelirmi ?
veya hotmail ile bildirim hani appstudio ve prewiew kaydımız varya sonuçta mail uzerinden ?

capkino06

Üye
Adamlar Bi 10 saat sonra işe başlayacaklar uyuyolardır şimdi kendinizi yormayın akşamı bekleyin :)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
veya hotmail ile bildirim hani appstudio ve prewiew kaydımız varya sonuçta mail uzerinden ?

hayır gelmez

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bildiğim kadarı ile mağaza güncellemesi gibi değil bu tarz güncellmeler zaman zaman biz kontrol edeceğiz tabi önce 1520 ler alır 1020 920 820 gider aralarında mutlak zaman farkı olacağı düşüncesindeyim

samcom

samcom

Üye
Gerçi gözumuz kulağımız maxicep olmuş siteden ayrılamıyoruz takipteyim ama ios ve androidde geliyo ya bildirim ondan sordum kardeşler

yunusiyunus

Üye
öss sınav sonucunu bile bu kadar heyecan yapmamıştım ya gelsin artıkınnnnn

TurboCall

TurboCall

Üye
Bildiğim kadarı ile mağaza güncellemesi gibi değil bu tarz güncellmeler zaman zaman biz kontrol edeceğiz tabi önce 1520 ler alır 1020 920 820 gider aralarında mutlak zaman farkı olacağı düşüncesindeyim

tüm cihazlar aynı anda alıcak..

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Senin dediğin gibi olursa ilk alacaklardanım :eller::eller::eller:

samcom

samcom

Üye
inşallah zaman farkı olmaz hepimiz bianda alırız wp8.1 :)

realname11

Üye
Adamlar Bi 10 saat sonra işe başlayacaklar uyuyolardır şimdi kendinizi yormayın akşamı bekleyin :)
bunlarda da akşama nöbetci kalıcak yokmudur koskoca firma belki gece vardiyasına kalan verir güncellemeyi

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar Tüm Dünyada Tüm Cihazlar Aynı An Alır.

capkino06

Üye
Yok öyle bir dünya hepsi aynı anda alıyor :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Şimdilik Birazdaha Uyku..

capkino06

Üye
bunlarda da akşama nöbetci kalıcak yokmudur koskoca firma belki gece vardiyasına kalan verir güncellemeyi
Hiç sanmıyorum Amerikalılar sen ben gibi adamlar değil mesaiye kalıyım demezler :) rahatına düşkün adamlar yani :)

Üst Alt