meneleos
Üye
Şimdi bu sdk 2.4 gb miş ya 8.1 ile bizim sistemde 2.4 gb olur mu ki?
İstiyorsan bekle ben indiriyorum yandex e upload edeceğim.
Eskisi %40 tı şimdi premium link generator buldum oradan indiriyom 40 dakka kaldı.Arkadaşlar
Usta yükleyebildin mi ?
Arkadaşlar
Usta yükleyebildin mi ?
Arkadaşlar kesinlikle indirmeyin premium link generator buldum şansıma 40 dk va rbtimesine.
Eskisi %40 tı şimdi premium link generator buldum oradan indiriyom 40 dakka kaldı.
Dosya insin hemen zamundaya atarım. İşim bitince premium hesabın id şifresini de buraya yazarım
upload etmesi ne kadar sürerSon 29 dk.
art arda çekilip kaydedilmeyen fotoğraf derken? ben tam anlamadımArt arda çekilen ve kaydedilmeyen fotoğrafları belli bir süre periyodunda otomatik silme ayarı:
intel core i5-480m 2.66 up to 2.90 bu işlemci de hyper v desteği falan var mı
art arda çekilip kaydedilmeyen fotoğraf derken? ben tam anlamadım
he yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temeliMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız7:28-7:33 arası hocam.
Bunu hep beraber göreceğizhe yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temelie peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki?
''diğer'' klasörünehe yeni gelen entegre kamera uygulamasının özelliği mi? bi nebze nokia cam'deki smart cameranın temelie peki kaydetmeyince bu kaydedilmeyenler nereye gidiyor ki?
Evet, almaya çalıştım ama alamadım. Araştırırken hazırını buldum 300GB'lık ama 250'den fazlası kullanıldı. Şuan 15-20 indirmelik limit var içinde.SDK indirmek için premium hesap almaya çalıştınız/aldınız yoksa yanlış mı okudum?
Saçmalık Tamamen Hiçbi İşletim Sisteminde Böyle Bişey Görmedim''diğer'' klasörüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?