emz
Üye
eee ne bu ama ya bi güncelleme vericekler herşeyi kestiler ne yani şimdi betada kilit ekranı olmucakmı yok yok betada sd karta kurmada olmaz verirler bi bildirim merkezi alın size bukadar yeter derler belki 3 kolon bile gelmez betada
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
aynen katılıyorum en önemli şeyler geliyor zatenKeşke güncelleme içeriklerini insanlarla paylaşılmasa insanlar gördükçe daha fazlasını istiyor aç gözlülükte son moda...Bildirim ekranı derdiniz geliyor. 3 kolon derdiniz geliyor.Cortana(ben) deriz oda geliyor Sadece abd ama kullanabilecek misin kullanabileceksin...Arka plan istendi oda geliyor.Ne yani biR bildirim ekranında bir şey yok diye kıyamet koparacaktınız(aklıma gelmedi adı).Şimdi ise kilit ekranı yoksa yok büyük bi kayıp mı ?Hayır hiç kimse için kayıp değildir bu..Biri çıkıpda bu benim için büyük kayıp derse şaşarım.Biraz elinizdekilerle mutlu olmaya bakın şikayet etmekten vazgeçin hele saçma şeyler için.
Tam sürümde gelirse eğer bekleriz gene değer. Betaya vermeseler de olur. Adı üstünde beta. Bu arada sen yeni hesap almışsın. Gene ne oldu?
Telgrafla gonderildi.
bu bir işaret miRüyamda elimde bana ait 1520 8.1 yüklü ve onu inceliyordum millet hayran hayran izliyordu :/
Özgür abi şuanda Wpcentral veya herhangi başka bir yabancı site bu konu üzerinde detaylı bir yazı yazmadı acaba sadece bir ihtimalden ibaret olabilir mi bu gelmeyecek vs denmesi ?
@bulutsuzgece
Söylenen tüm özellikler WP8.1 final güncellemesinde gelecek Haziran ayı sonlarında.
Ancak Preview sürümünde bazı özellikler verilmeyecek, bu kesin.
Teşekkürler abi ,olduğu kadar artık betadaSöylenen tüm özellikler WP8.1 final güncellemesinde gelecek Haziran ayı sonlarında.
Ancak Preview sürümünde bazı özellikler verilmeyecek, bu kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?