Çok mantıklı bir soru sorucam . Biliyoruz ki güncellemeyi mobil veri ile yükleyemiyoruz . Bir arkadaş internet paylaşımı ile mobil verisini benimle wifi aracılığıyla paylaşsa o şekilde güncellemeyi yükleyebilir miyim
aslında dosya yönetici şu yüzden ertelendi bence yakın zamanda win8.1 ve wp8.1 için ortak bir Office programı yapılacağı duyurulmuştu ve gelecek dosya yöneticide Office veya bulut tabanlı olacağı biliniyor ve şuan kimse kurmamış olduğu için adamlar daha güzel bir geliştirmek için şuan ki dosya yöneticiyi iptal etmiş olabilirler
Ah microsoft ah neler yapıyorsun ya ne gerek var bu tarz pazarlama tekniklerine ver güncelemeni düzgün sistem diğerlerine yetişsin sonra ek özellik getireceksen o zaman yap pazarlama tekniğini şimdi yapmanın mantığı yok zaten geridesin
Arkadaşlar yukarıda sordum ama cevap verilmedi kilit ekranında hani sağa sola kayan yazılar vardı ya hiç biri mi gelmicek? Yani kilit ekranı hiç değişmicek öyle mi ?
Arkadaşlar yukarıda sordum ama cevap verilmedi kilit ekranında hani sağa sola kayan yazılar vardı ya hiç biri mi gelmicek? Yani kilit ekranı hiç değişmicek öyle mi ?
beyler bakın napalım biliyomusunuz örgütleyelim insanları eğer bu güncellemeden bişey çıkmazsa bazı sitelerde 1 tl den googleye satalım telefonları bence verirler
ya resimlerin, müziklerin, vidyoların isimleri değiştirmek taşıma, koplama ve silme gelse bize yecek bu ms bunun farkında değil adamı sırf bunlar için 3-4 ay daha beklet ciddi saçmalık geliyor üste kendi yazdığım yazıya karşı çıkıyorum ancak ilerde yenisi çıkartırsın üstüne eklersin ya çok saçma düşünüyorlar inş. final sürümünde gelir
beyler bakın napalım biliyomusunuz örgütleyelim insanları eğer bu güncellemeden bişey çıkmazsa bazı sitelerde 1 tl den googleye satalım telefonları bence verirler