Dejavuex
Üye
8.1'den sonra mağazadaki uygulamaları çalıştırmada sorun olmaz umarım , birde whatsappdan haber geleydi iyidi
allahım sana geliyorum facebook 8.1 diyorlar ya..gel ulan pazartesi gel..
Hevesini kırmak istemem ama önizleme de olmayabilirBelki orjinal ota da geliyordur .
Resim gerçek mi bilinmiyor ama Nokia yerine Microsoft da fena durmamış doğrusu...
Ms nin adı yerine logosu daha hoş dururdu bence. adı uzun gibime geldi.
Resim gerçek mi bilinmiyor ama Nokia yerine Microsoft da fena durmamış doğrusu...
kardeşim 14 nisanda kesin geliyor uzatma artık8.1 güncellemesi 14 nisanda gelecek galiba ben öyle duydum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Böyle yapmazlar gibi kapağın alt kısmına logosunu kullanırlar eğer olursa.
Püf Noktası - WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme | Sayfa 2 - MaxiCepNasıl telefona yüklenir
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bildirim ışığı konusu belki lumia cyan güncellemesiyle gelebilir ama net bir şey yok şu anlık o konuda.Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?