ykd96
Üye
Arkadaşlar mesela dediğimiz gibi açık uygulamaları aşağı doğru kapatma var dedik mesala bunun gibi neler gelicek kücük ama işlevsel yönden büyük olan örnek bildirim merkezi başka neler gelicek mesela tüm özellikleri sormuyorum böyle kücük araçlar vs vs ?
Ses kaydedici gelir inşallah
Ses kaydedici gelir inşallah
bunu bende kullanıyorum ama sistemin kendi ses kaydedicisinin olmaması sizce de saçma değil miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
one note ?sadece ses kaydı yapmak istiyorsanız one note ile yapılabiliyor hepsinde var diye biliyorum.
evet yapılabiliyor ama kendi ses kaydedicisi olsa daha kullanışlı olursadece ses kaydı yapmak istiyorsanız one note ile yapılabiliyor hepsinde var diye biliyorum.
daha iyi güncellemelerde gelirArkadaşlar 8.1 test sürümünü yüklediğimizde mağaza güncellemeleri gelir mi yine
bağımsız ses kontrolleri çok işimize yarayacak meselaArkadaşlar mesela dediğimiz gibi açık uygulamaları aşağı doğru kapatma var dedik mesala bunun gibi neler gelicek kücük ama işlevsel yönden büyük olan örnek bildirim merkezi başka neler gelicek mesela tüm özellikleri sormuyorum böyle kücük araçlar vs vs ?
mesela mesaj geldi bildirimi aşağı çekerken mesajlar açılsa üstüne basmadan aşağı indirerek açsakbildirim merkezi geliyor zaten
evet yapılabiliyor ama kendi ses kaydedicisi olsa daha kullanışlı olur
Dediğin tam olarak interaktif live tile oluyor önce Windows'a sonra WP'a gelecek ne zaman gelir belirsiz tabii.mesela mesaj geldi bildirimi aşağı çekerken mesajlar açılsa üstüne basmadan aşağı indirerek açsak
8.1 öniizlme geldikten sonra tam sürüm çıkana kadar çeşitli ufak düzeltme güncelleştirmelerinin gelme ihtimali var mı sizce ? Ota tarihi yaklaşana kadar önizleme sürümünün giderek otayla aynı seviyeye getirilmesi gibi birşey söz konusu olabilir mi ?
Black güncellemesine göre bakarsak, ön izleme versiyonundan sonra tam sürüm güncellemeye kadar minör güncelleme gelmiyor.Arada kaynadı
Biri bi baksın ya mağazada facebook 8.1 diye bir uygulama varmı?Arada kaynadıBu arada 930 incelemesinde 8.1 için olası facebook uygulaması göründü .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biri bi baksın ya mağazada facebook 8.1 diye bir uygulama varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?