Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için
Arkadaşlar bir soru soracağım ama hemen cevap verin lütfen bu windows Phone 8.1 güncellemesi biz cihaza bişey yapmasak dahi gelecekmi yoksa bişeyler yapacakmıyız güncellemeyi görmesi için
Tam güncelleme haziran gibi gelecek bu gelecek olan ön izleme versiyonu, istersen yükleyebilirsin istersen haziranı beklersin sana kalmış. İstisnasız WP8.1 i alacak cihazlar.
arkadaşlar bu telaş,bu acele neden ?
Bazı kardeşlerimiz p.tesi kesin diyor .Yani 10 dk sonra hayatımızda nelerin değişebileceği kesin değilken neye dayanarak kesin diyorlar anlam veremiyorum.Haziranda da gelse wp kullanıyorum 10 dk sonra da gelse wp kullanıyorum.
mağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde
mağazadaki uygulama ve oyunların fiyatları küsüratlı olmuş ve sanki mağazada örneğin popüler ve ücretsizden ücretli uygulamalara bakmak için sola çekerken sanki Bi animasyon değişikliği olmuş yazıların gelişinde