Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Güncelleme geldiği an buralar dutluğa dönüşecek anlaşılan. herkes heyecanlı

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

dediğini tek tek yaptım Preview for developer bende yoktu indirdim MS hesabımı girdim resetledim tarih saat zaten otomatikdi güncellemeyi kontrol ettim güncel diyor

skynet

Üye
Bu Preview For Developer kurduktan sonra o gelen ufak güncellemeyi kurdum uygulamayı telefondan kaldırsak yine güncelleme gelir mi ?

Ali_KRKY

Üye
Hayır gelmez sanırım çünkü gdr3 de bana gelmemişti

lumia 920 ile gönderdi

Tepkiler: skynet
Gelmez diyenler sakızına iddiaya girelim mi?

Tepkiler: skynet
Olur Ama Gelmez Sonuçta Programı Silince Kalkıyor :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bak arkadaşımız ne diyor, uygulamayı kaldırınca güncelleme gelir mi diye soruyor! Elbette tam sürüm gelir. Ama beta gelmez. Sakızımı alayım.

Hocam sen gelir diyorsan sorun yok
Uygulamayı kaldırınca ön izleme sürümlerinden faydalanamıyorsun maalesef. Yani wp8.1 beta güncellemesini yükleyemezsin.

Son düzenleme:
Tepkiler: emz ve skynet
gelmiyor arkadaşlar..programı değil silmek deaktif edince bile cihaz sıradan kullanıcı cihazı oluyor

O değilde Joe hafta başı deyince bir durgunluk geldi

offfff yaww kandırdım şakası oldu bu.
Hakkımı İstiyorum :)

csH

Üye
early mi demişti joe nisan içinde early dedi ortasına denk geldi inşallah haftanın da ortasına çarşamba-perşembeye falan kalmaz

Tepkiler: hookword
early mi demişti joe nisan içinde early dedi ortasına denk geldi inşallah haftanın da ortasına çarşamba-perşembeye falan kalmaz

Hayır 14 Ü Kesin Tom Warren Doğru Diyor.

Aslında Joe amcanın twitine göre pazar gelme ihtimalide var onlara göre hafta başı pazar olduğu için

Lumia 925 ile gönderildi.

skynet

Üye
programı kaldır sonra tekrar yükle eğer tekrar yüklediğinde enable olarak gözükürse gelir ama yeniden aktif etmen gerekirse gelmiyo demektir
Kaldırdım ve tekrar kurdum evet enable olarak açılıyor uygulama

Tepkiler: OttomaN TigeR
bu ufak uygulama dediğiniz olsun yada olmasın Wp 8,1 sorunsuz gelirmi gelmezmi

zbahadir

Üye
Önce Nisan ayının ilk çeyreği dediler. Sonra ilk yarısı dediler olmadı şimdi bakalım Nisan ayının ikinci yarısının ilk haftası deniliyor. MS yalanlarından kim ölmüş ki.