Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Yani Buda Demek Oluyorki 8.1 De Uygulama Oyun Beklemeyin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: Rainesto

ademoz05

Üye
Müthiş artmış ram miktarları

512 ramli wp almayın aldırmayın

Tepkiler: Serhan ve emz
Müthiş artmış ram miktarları

512 ramli wp almayın aldırmayın

Onlarda biliyorlar ram miktarını 300 e arttırırlarsa sistemi. Kasıcağını ondan işte bide androide laf atarlar :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Windows Phone 8.1 İle Wifi Sinyal Kuvveti Güçleniyor Daha Doğrusu Artık Hep 3 Çekiyor Göstermicek Çekim Gücünü Göstericek Anladınız İşte

Yönetici tarafından düzenlendi:

Rainesto

Üye

insan bari 200 yapar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

gerçekten çok büyük bir artış yapmışlar, ben düşünseydim bu kadar artıramazdım yani helal olsun

Tepkiler: Rainesto ve emz

csH

Üye
5 mb :

Tepkiler: Rainesto, Heimdalll, emz ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Beyler hiç artmayabilirdi de yine bunada şükür

Tepkiler: Rainesto, Heimdalll, emz ve 3 diğerleri
Acaba neden? Vardır bir bildikleri arkadaşlar anında vurup öldürmeyin.

Tepkiler: PureFood ve skynet

dakamon

Üye
Belki o 5 mb lık farkla modern comat 4 ü 520 de oynayabiliriz arkadaşlar 5 deyip geçmeyin.... Tövbe tövbe bu ne ya

Tost Makinası ile gönderildi.

dakamon

Üye
Ama işte ms nin politikası bu. Sistemini planlarını amiral gemilerine göre değil 520 gibi telefonlar üzerine kuruyor bu yüzden stabil kalıyor amiral gemi modeller için de optimizasyon yapıyor. Dedikleri şuymuş uygulama yapımcılarını bu düşük şartlarda uygulama yapmaya zorlamak. Bu sayede herkesin bütün uygulamaları uygun telefonlarda seri bir şekilde deneyim etmek. Ama uygulama yapımcıları pek sıcak bakmıyor buna tabiki çünkü adam extradan uğraşmak istemiyor optimizasyon için

efeler12

Üye
bildirimleri aşağı çekerek açmayı dener misiniz

skynet

Üye
Belki o 5 mb lık farkla modern comat 4 ü 520 de oynayabiliriz arkadaşlar 5 deyip geçmeyin.... Tövbe tövbe bu ne ya

Ben şu anki haliyle bile sıfır kasmayla oyunu bitirdim

Bugün itibari ile bing uygulamaları baştan aşağı güncellendi..hem önündeki bing takısı kalktı hem de 8.1 optimizasyonu yapıldı..artık her an gelebilir Preview..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

Tepkiler: alasulumurat

nasıl yani bing araması ne onu anlamadım ben

bing hava durumu, bing spor,bing haber diye geçerdi..şimdi bing adı kalktı sadece hava durumu,spor,haber diye geçiyor.ayrıca 8.1 optimizasyonu da yapıldı

samcom

Üye
evet bing olayı kalkmış sade isimleri var içimden bi his bu akşam 21:00 dan sonra prewiew geliyor diyor inşallah gelir bize de server yoğunluğundan dolayı gece verilir bizde yarın sabah yukleriz
birgün herkes wp8.1 li olacak evet bing olayı kalkmış sade isimleri var içimden bi his bu akşam 21:00 dan sonra prewiew geliyor diyor inşallah gelir bize de server yoğunluğundan dolayı gece verilir bizde yarın sabah yukleriz
birgün herkes wp8.1 li olacak

Dejavuex

Üye
8.1 prewiewden sonra mesela twitterda falan güncelle gelmeden düzgün calıscak mı inşallah sorun yaşamayız :/