byibo
Üye
aynısını gdr3 developer önizlemisinde benim telefonumda da olmuştu...Ya arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.
8.1 alametlerinden biriYa arkadaşlar inanırmısınız bilmiyorum ama, az önce garip bir olay oldu telefonumda. Güncellemeleri denetledim biraz uzun sürdü nedense arkasından güncelleme hazır felan dedi ama hemen arkasından telefonunuz güncel dedi. Ama bu ekran çok az bir salise kadar sürdü. Bir anda geldi kayboldu. Telefonumla ilgili büyük olasılıkla bir sorun oldu. Ama neden böyle oldu bilmiyorum.Arkasından tekrar güncellemeleri denetledim güncel dedi. Öyle bir sorun olmadı.
heyecan tavan yaptı denedim bende güncel dediaynısını gdr3 developer önizlemisinde benim telefonumda da olmuştu...
Tema renklerinde artış yok bildiğim kadarıyla. Ama Tile renklerine sadece bir tane yeşil tonu eklenecek. Ama bunlar önemli değil ki, WP8.1 ile arkaplan resmi değiştirme özelliği gelecek. Bunların hiçbirine ihtiyacımız kalmayacak.Peki 8.1 de tema renkleri artacakmı farklı renkler gelecek mi ?
eee sonrasında ne olduydu? verilmişmiydi?aynısını gdr3 developer önizlemisinde benim telefonumda da olmuştu...
Sürüm numarası felan bir şey yazmadı mı baksaydınız?Aynısı banada oldu şimdi arkadaşlar
Damacanayla gönderildi.
Cidden ?Aynısı banada oldu şimdi arkadaşlar
Damacanayla gönderildi.
Sürüm numarası felan bir şey yazmadı mı baksaydınız?
Aynısı banada oldu şimdi arkadaşlar
Damacanayla gönderildi.
Tekrarlarsa aynı durumu 8 den sonraki rakama bakınsaniyelik bişey görünüyor gidiyor şu .155 güncellemesi var başka güncelleme gelmez en sonuncusu var
Damacanayla gönderildi.
Tekrarlarsa aynı durumu 8 den sonraki rakama bakın
hayır telefonum uzun bir süre denetleniyor demişti daha önceleride denetle demiştim ama o zaman kısa sürüp yazılımınız güncel diyordueee sonrasında ne olduydu? verilmişmiydi?
belkide önizlemeyi sunucluara yüklemeye başladılar birkaç gün içinde de örneğin türkiye portunu aktif ediceklerheyecan tavan yaptı denedim bende güncel dedi
evet aslında arkaplan olayı güzel olmuş yükseltilebilirde örneğin kendi renklerimizi ayarlayabilsek (açık yada koyu renk) daha güzel olurduTema renklerinde artış yok bildiğim kadarıyla. Ama Tile renklerine sadece bir tane yeşil tonu eklenecek. Ama bunlar önemli değil ki, WP8.1 ile arkaplan resmi değiştirme özelliği gelecek. Bunların hiçbirine ihtiyacımız kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?