Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

orian

Üye
@turbocoreburada
Ama şu murtazi mi neydi sen söylemiştin adını, gerçekten arayüzü farklılaştırırlarsa (sağdaki bütün uygulamaların bulunduğu kısım) gerçekten arkadaşın dediği gibi 2015 ms'nin yılı olur

Hatırlamıyorum Ama sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Hatırlamıyorum Ama sağ kısım yani liste kısmına sadece gruplama gelicek resim gelmiyor şuanda belki 8.2 de gelebilir.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.
Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.

Tepkiler: remzi33
Uygulama listesi gerçekten düzenlenme istiyor. Belki de Cyan güncellemesi ile olabilir.
Windows phone 8.1 de herhangi bir resim ekleme gelmiycek ama 8.2 de gelebilir 8.1 de gruplama ve sık kullanılanları üstr koyma gelicek.Kısa Ve Öz Windows Phone 8.1 Tanıtımında Tanıtılan Özellikler 3 Dakika Kaçıranlar Ve Tam Anlamak İsteyenler İzlesin.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: suyunsesi, kaygisiz43, skynet ve 1 kişi daha
ayın 14 u kesinmi arkadaşlar ona göre şartlandırıcamda kendimi beklemek sıktı artık.

ayın 14 u kesinmi arkadaşlar ona göre şartlandırıcamda kendimi beklemek sıktı artık.

kesin değil, nisanın ilk kısımları denildi. Bakarsın gece gelir, bakarsın yarın gelir. Ayın 15ine kadar geleceği kesin diyebiliriz, yani 14unde gelecek diye bir şey yok daha erken de gelebilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: byibo ve Rainesto

hookword

Üye

tabi 15 inde gelmezse de hemen kızmamak lazım malum saat farkı. builddeki gibi

Windows phone 8.1 cortana ile değişenler....

Rainesto

Üye
10 unda verilecek diyor içimden birses keşke yanıltsa sabah gelse

Tepkiler: zaakaan
Aynen

Yönetici tarafından düzenlendi:
Bütün dünya ön izleme sürümünü dört gözle bekliyor resmen

Ozaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....

Tepkiler: Rainesto ve Heimdalll

Rainesto

Üye
Ozaman alın size lumia 720 üzerinde bildirim silme hiç videolarda gözükmüyordu bildirim tıpkı androiddeki gibi çekerek siliniyor....
620 de 8.1 görmek için meraklanıyorum

Tepkiler: Heimdalll ve skynet