Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Konu Sahibi
Gereksiz mesajların temizlenmesi için kısa süreli

Tepkiler: BomberMAn_01, TurboCall ve emz
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen gereksiz ve karşılıklı sohbet nitelikli mesajlardan kaçınalım.
Konuda yalnızca SDK ve güncellemeye ilişkin yeni bilgi ve haberlere ve bunlarla ilgili yorumlara yer verelim.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Tepkiler: byibo ve emz
Abi Lenovo ve LG süs niyetine mi katıldılar bu sisteme
ben lenovo'dan WP ekosistemi konusunda büyük bir şey beklemiyorum ama LG'den şu zamana kadar en azından bi telefon sızıntısı gelmemesi bile şaşırtıcı ki Android ekosisteminde büyük payı olan Samsung 2 telefon çıkartacak.

Sonunda konu düzeldi.
Dailymotiondan İzleyebiliyormusun Oraya Upload Ettim ?
malesef izleyemiyorum ordanda.önceden izliyordum ama ne oldu anlamadım.youtube'a da giriyorum ama video izleyemiyorum malum.uğraştıracam seni biraz ama 20 mb'i geçmeyecek şekilde çevirip mediafire'a atarsan indirip izleyecem inşallah 20 mb'nin sebebi şu anda 3g çekmeyen bi yerde avea ile nete giriyorum

Tamam mediafire hesabı açıp yükleyim bir kaç dakika bekleticem yalnız ..

cortana geksin dh repliklerini öğreteceğim

Tepkiler: emz ve BomberMAn_01

orian

Üye
Şimdi bu WP 8.1'de duvarkağıdını eklediğimizde sadece canlı kutucuklarda geçerli değil mi ? Ekranı sağa kaydırdığımızda tüm uygulamaların olduğu kısımda geçerli değil ??

Şimdi bu duvarkağıdını eklediğimizde sadece canlı kutucuklarda geçerli değil mi ? Ekranı sağa kaydırdığımızda tüm uygulamaların olduğu kısımda geçerli değil ??
Hayır orada geçerli olmayacak siyah veyatta beyaz TEMA devam edicek şimdi olduğu gibi.

narnia16

Üye
Şimdi bu WP 8.1'de duvarkağıdını eklediğimizde sadece canlı kutucuklarda geçerli değil mi ? Ekranı sağa kaydırdığımızda tüm uygulamaların olduğu kısımda geçerli değil ??

Tepkiler: orian
İşte o kötü olmuş keşke yapsalardı
maalesef ... Ama yasak diye dedim yani senin açından izin verilmiyor çünkü.

Bence 2015 wp nin yılı olacak,gelişmeler güzel gidiyor gibi.