...decode...
Üye
Black güncellemesinde bende bu sabırsızlanan arkadaşlar gibiydim.
Haklılar da ios ve android de adamlar şu tarihte güncelleme gelecek deyip
Günü gelincede veriyor biz belirsizliklerle ve bulmacalarla uğraşıyoruz
Verge dergisi editörü 8.1 Update i kullanıyor madem öncelikli dağıtılıyor ozaman üreticiler niye şimdi aldı editör Nokia dan htc den samsungtan daha iyimi biliyor hadi biz kullanıcıları geçtik uretici firmalarda güven alamıyor sonra niye Nokia dışında wp cihaz az çıkıyor (Nokiayada kendileri aldı)
Mantıklı açıdan bakarsak editör tavsiyesi ile mi yoksa üretecek firmaların istek ve talepleriyle hareket edilir sonuçta wp üreten firmalar öyle abuk sabuk firmalar değil .Sizde forumda çok çalıştınız eksikleri istekleri topladınız birinize 8.1 verdiler mi standart ne belirliyor WindowsdaEditörlere dağıtılan sürüm WP8.1'in son hali değildi.
Son halini onlar da bilmiyorlar.
Mantıklı açıdan bakarsak editör tavsiyesi ile mi yoksa üretecek firmaların istek ve talepleriyle hareket edilir sonuçta wp üreten firmalar öyle abuk sabuk firmalar değil .Sizde forumda çok çalıştınız eksikleri istekleri topladınız birinize 8.1 verdiler mi standart ne belirliyor Windowsda
Htc ,Samsung üst düzey android kullanıyor Nokia wp ye geçene kadar kendi işletim sistemi ile rekor satışlar ve beğeniler aldı bu firmalar sistem eksiğini bulamazmı hepsinin arge departmanı çok üst düzeyde örneğin htc yılın tasarım ödülünü alınca wp feyz alıp Nokia cihazlarda kavisli arka kapak modasını yarattı en basitindenEditörlere dagıtım Sorunları araştırıyorlar tester diye farz et sen sorunlu bir sistemi nokiaya veya başka üreticilere verirmisin ?
android de çok gecikiyor zaten hatta wpden daha geç dağıtıyor. Örneğin benim arkadaşım daha s3 zirvedeyken gelen güncellemeyi normalden 8 ay sonra almıştıHahaha belki adamlar böyle daha çok zevk alıyorlar. "arkadaşlar az daha geciktirelim, bak millet çıldırdı." şeklinde. :P yada şöyle saçma da düşünebiliriz, android ve ios kullanıcısı kendi aralarında konuşur: "abi bizimde böyle geciksin ya, ole hemen pat diye verilince forumda konu pek konuşulmuyo ya. - he evet lan ne sıkıcı demi hiç çekişme yok öyle ahım şahım heyecanlı bekleyiş veya tartışma yok, bu ne ya. Valla hiç zevkli değil."
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Ben bir iosun birde androidin dediği tarihte verdiği güncellemesine şahit oldum diğerlerini bilmem ikisinide hiç kullanmadım.Ne yazık ki android ve ios platformunda da şu tarihte verecez denilen güncellemeler pat diye gelmiyor aynı wp de olduğu gibi gecikiyor
Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
Evet teorik olarak öyle görünse de pratikte durum tam tersi. Windows Phone kullanıcıları eksikler yüzünden güncelleme beklerken Android kullanıcılarının bir çoğu sorunlardan kurtulmak için güncelleme bekliyor.iyide arkadaşlar androd de güncelleme ne kadar geciksede geciken güncelleme ekstra özellik bizde sorun farklı daha biz cihazlarda olması gereken özellikleri alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?