Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp da ne gibi bir değişiklik olacak güncelleme ile?

arka plan filan o kadar gerekli değil ama iphone ve androiddeki gibi yazı tipi biraz daha küçük olsa güzel olurdu ekranda daha fazla mesaj gözükmesi vs.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bsavr

Üye
Bize 1 güncelleme gelse kaç yazar ? Android ile iOS'a hep çıksın bize hepsi toplu olarak 1 yıl sonra gelsin.

Tepkiler: ogzhnoTr
bazen diyorum oturup öğreneyim şu işi.kendim yapayım düzenleyeyim bu uygulamaları symbian'daki gibi.sonra diyorum otur Kpss'ne çalış.gece gece icat çıkartma

Tepkiler: yunusiyunus, goktas19 ve ogzhnoTr
Şimdi 2 nisanda gelmiyor mu ?

Tepkiler: Serhan

ogzhnoTr

Üye
Wp8.5 2016 ya yetişmeyecek görürsünüz 8.1 2013 sonunda veriliyordu güya

Tepkiler: emz, Rainesto, DenizhaNq ve 2 diğerleri

Serhan

Üye
Wp8.5 2016 ya yetişmeyecek görürsünüz 8.1 2013 sonunda veriliyordu güya

Onu bırak 8.1 bu yıl gelirse iyidir ! Erteleme erteleye 2016 Nisan Diyecekler !

byibo

Üye
kaydediyor save dosyasını ben format atmıştım.format atıp oyunu yükledikten sonra sana seçenek sunuyor hangisine devam etmek istiyorsun diye
evet doğru öyle olması gerekiyor

arkadaşlar bu 3 kolon özelliği sadece 4.5 inç modelleri ve üstüne mi gelicek yoksa isteyen ayarlardan açıp kapatabilecek mi sızıntılardan gördüğüm bu ayarları açıp kapatmak kullanıcıya serbest bırakılmıştı ama ?

Serhan

Üye
520 aldığım güne

Tepkiler: emz

csH

Üye
2014 başıydı geçen sene buna inandık daha da beklemem gelirse yüklerim gelirse ekime gelmezse kendi bilir daha da yorum da yazmam bu konuya gelene kadar ama takip etmekten kendimi alıkoyamam

Lumia 620 ile gönderildi.

Güncelleme verilmezse kolayı var cihazı satarsınız olur biter bu kadar kafaya takmaya ve beklemeye gerek yok Microsoft ve Nokia tek alternatif değil mayıs ayı bitene kadar süreleri var !!!!!!!!

yorumlara bakıyorum wp central vs yerlerde..millet gayet memnun gidişattan.. nisan başı dediler..sonra build'den 1 hafta sonra dediler şimdi de nisan sonu diyorlar..işe bak..nokia el değiştirince adam olur sandım da yanıldım sanırım..

eRdaL.

Üye
İçinizden istediğiniz kadar edebilirsiniz sıkıntı yok

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp verilsin o da yeter :d

Damacanayla gönderildi.

Acill yardım beyler telefon sürekli titriyo en son watsappbtan mesajlara bakıyorum bir anda titremeye başladı durmadı hala titriyo

Whatsapp verilsin o da yeter :d

Damacanayla gönderildi.

şu düştüğümüz duruma bak wp 8.1 beklerken whatsapp gelse o da yeter diyoruz herkes umudunu kesti msden bunlar daha böyle uzatırda uzatır en azından uygulamalar güncellensin

Tepkiler: ogzhnoTr