bu çocuk yine gelmiş haha yıllarıdır forumlara girer çıkarım ilk defa böyle bir şey görüyorum : ) bütün forumlar toplanıp üst seviye bir android telefon mu alsak kendisine ne yapsak bilemedim ki ?

olmadı buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Habere göre, WP8.1 üreticilere dağıtılımış durumda ve önizleme sürümünün de büyük ihtimalle Nisan'ın sonlarında dağıtılacağı belirtilmiş. WP8.1'in önizleme sürümü hazırlık aşamasının son kademelerindeymiş.

23 nisanda gelebilir diyor , yine beklemeye koyuldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Habere göre, WP8.1 üreticilere dağıtılımış durumda ve önizleme sürümünün de büyük ihtimalle Nisan'ın sonlarında dağıtılacağı belirtilmiş. WP8.1'in önizleme sürümü hazırlık aşamasının son kademelerindeymiş.

9:30 değilde 10:30 a kadar gelmese görücenwp 8.1 akşam 20.30da geliyor

en başından heveslendirdiler şimdide yok diyorlar.al bir de burdan yok..şimdi de nisan sonu oldu..birşey diyecem şimdi de olmayacak..tövbe estağfurullah ya..!

Arkadaşlar insanlar sinirlenince çok yaratıcı olabiliyor. Bir arkadaş grubu olarak az önce sağlam ve piyasada duyulmamış yeni küfürleri savurduk Microsoft a. Ben ciddi manada 2 nisan da vermezlerse ümidimi keserim. Artık gelse de yüklemem o tarihten sonra. Gerçekten bu haber de beni iyice soğuttu. Bundan sonrasında hevesim kalmadı
Telgrafla gönderildi.
Whatsapp versinler bildirim merkezi versinler yeter bana
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Whatsapp da ne gibi bir değişiklik olacak güncelleme ile?
benim bildiğim.Whatsapp da ne gibi bir değişiklik olacak güncelleme ile?