Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

xizmirlix

Üye
nawzil star screen sızdırdı

luckysleven

luckysleven

Üye
bu çocuk yine gelmiş haha yıllarıdır forumlara girer çıkarım ilk defa böyle bir şey görüyorum : ) bütün forumlar toplanıp üst seviye bir android telefon mu alsak kendisine ne yapsak bilemedim ki ?

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Rainesto, emz ve 1 kişi daha
...decode...

...decode...

Üye
Nawzil'in tweetiyle 3. kolonun 4.5 inç ve üstü cihazlar için geleceği kesinleşti gibi bir şey, Lumia 625 hakkında net bir bilgisi yokmuş çözünürlüğü yüzünden.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu çocuk yine gelmiş haha yıllarıdır forumlara girer çıkarım ilk defa böyle bir şey görüyorum : ) bütün forumlar toplanıp üst seviye bir android telefon mu alsak kendisine ne yapsak bilemedim ki ?

Al bendende o kadar kardeşim :(

...decode...

...decode...

Üye

Habere göre, WP8.1 üreticilere dağıtılımış durumda ve önizleme sürümünün de büyük ihtimalle Nisan'ın sonlarında dağıtılacağı belirtilmiş. WP8.1'in önizleme sürümü hazırlık aşamasının son kademelerindeymiş.

xizmirlix

Üye

Habere göre, WP8.1 üreticilere dağıtılımış durumda ve önizleme sürümünün de büyük ihtimalle Nisan'ın sonlarında dağıtılacağı belirtilmiş. WP8.1'in önizleme sürümü hazırlık aşamasının son kademelerindeymiş.
olmadı bu :bangin:

bsavr

bsavr

Üye
Apple'ı seviyorum ya varya herşeyiyle harika telefon güncelleme olsun hız olsun kalite olsun umarım WP'de adam olur şu güncelleme kalite konusunda

• Beğen
Tepkiler: marslin
marslin

marslin

Üye
23

23 nisanda gelebilir diyor , yine beklemeye koyuldum :D:D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
al bir de burdan yok..şimdi de nisan sonu oldu..birşey diyecem şimdi de olmayacak..tövbe estağfurullah ya..!

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Whatsapp versinler bildirim merkezi versinler yeter bana :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
emz

emz

Üye
Arkadaşlar insanlar sinirlenince çok yaratıcı olabiliyor. Bir arkadaş grubu olarak az önce sağlam ve piyasada duyulmamış yeni küfürleri savurduk Microsoft a. Ben ciddi manada 2 nisan da vermezlerse ümidimi keserim. Artık gelse de yüklemem o tarihten sonra. Gerçekten bu haber de beni iyice soğuttu. Bundan sonrasında hevesim kalmadı :(

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: xizmirlix ve ogzhnoTr
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
apple'ın gözünü seveyim ya söz verdikleri tarihte düm dünyaya aynı anda yayınlıyorlar..helal olsun..

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar insanlar sinirlenince çok yaratıcı olabiliyor. Bir arkadaş grubu olarak az önce sağlam ve piyasada duyulmamış yeni küfürleri savurduk Microsoft a. Ben ciddi manada 2 nisan da vermezlerse ümidimi keserim. Artık gelse de yüklemem o tarihten sonra. Gerçekten bu haber de beni iyice soğuttu. Bundan sonrasında hevesim kalmadı :(

Telgrafla gönderildi.

al benden de o kadar...

KenanK

KenanK

Üye
RTM dağıtımı yapılmış sanırım Wp8.1 in.

Üst Alt