Dexter Morgan
Üye
tabi dayanır o kadar biz sürekli teldeyizLumia 525 de 21 saat önce doldurdum şimdi :şarj % 65 de (Sadece telefon konuşması günlük 3 saat, oyun 20 dk, + Whatsapp) Bunları yapıyorum nete falan girmeme gerek yok 24 saat pc basında calıştıgım için.
Samsung şarjı çarptım arkadaşımdan. Hızlı bir şekilde şarj ediyorum pili. %100 den alıp 4 5 saate %30 a indirmeyi başarıyorum (Twitter, Maxicep, Arada sırada fecibooktabi dayanır o kadar biz sürekli teldeyiz
Ortaya karışık meyve tabağı olmuş resmen ya.Ben iphone 4 elektrik donanımı ve Samsung usb kalbosu ile şarj etmiştim, neredeyse 1 saatte doldu, müthiş hızlı. Elektrik ucu Apple, ara kablo Samsung cihaz Nokia
ne işi bu 24 ssaatLumia 525 de 21 saat önce doldurdum şimdi :şarj % 65 de (Sadece telefon konuşması günlük 3 saat, oyun 20 dk, + Whatsapp) Bunları yapıyorum nete falan girmeme gerek yok 24 saat pc basında calıştıgım için.
Web TASARIM Web Güvenliği Bilişimne işi bu 24 ssaat
galiba arka plana resim ekleme gelecek çünkü navigation bar yazan resimde arka plana eşle tiki var
dosya yöneticisi istesek ayıp mı olur acep...?
TEk indirmdiğimz dosyalarımı görüyoruz.O resimde gördüğünüz şey İnternet Explorer'ın alttaki bar (adres) çubuğuyla ilgili ayarlar.
* Koyu (siyah) olarak kal.
* Arkaplan rengine (yani açık olan internet sayfasındaki arkaplan rengine) uyum sağla. [Windowstaki başlat çubuğunun duvar kağıdığına uyum sağlaması gibi]
* Tema rengini al. (Sarı tema kullanıyorsanız sarı bar, mavi tema kullanıyor sanız mavi bar gibi...]
Tam anlamıyla bir dosya ve klasör yöneticisi beklemeyin.
Ancak SD Karta uygulama kurulabilmesi ve İndirilen dosyaların görülüp yönetilebilmesi bile şu an için güzel bir şey bence.
Kısmi dosya yöneticisi diyebiliriz.
Tam anlamıyla herşeyi kes-kopyala-yapıştır-değiştir yapabileceğimiz günler için henüz erken
TEk indirmdiğimz dosyalarımı görüyoruz.
fake ihtimali yüksek gibi
Görsellere bakılırsa coşmuş 8.1. Tabi resimler doğruysa
SDK davetiyesi gelseydi bilirdik iştefake ihtimali yüksek gibi
Facebook blue ne kiFacebook Blue hayırlı olsun. Ayrıca 384 x 640 piksel çözünürlük desteği de geliyor.
fakeee
Görsellere bakılırsa coşmuş 8.1. Tabi resimler doğruysa
Facebook uygulaması Windows Phone 8.1'le sisteme entegre oluyor ve adı da wpblue gibi Facebook Blue oluyor.Facebook blue ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?