Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

cortana ing gelse kullanamam kapsamlı olarak şuan da ing ama sadece arama yapıyorum ama türkçe olsa tadından yenmez

braayn

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?

pirenuri

Üye
Office de yenilik göremeyen sadece ben miyim

Arkadaşlar yardıralım. Her tarayıcıdan 3 vote verin

Tepkiler: Aybin.Kilic

Bay H

Üye

Arkadaşlar yardıralım. Her tarayıcıdan 3 vote verin
Bu daha iyi bir seçenek

Bu arada Office için gelecek en önemli özellik (en azından benim için) Office Lens uygulamasıdır

Tepkiler: Burakkkk250

Rainesto

Üye
dogru msnin hataları var daha 620ye black vermedi ama biraz sabır sistem oturuyor yavaş yavaş

dakamon

Üye
cortana çokda önemli değil benim için. Here City Lensi kaçımız çok kullanıyor mesela veya smart camera lensini?
senin görüşün bir şeyi ne kadar çok kullandığın değil ihtiyaç anında ne kadar aradığın önemlidir. Olur da bir gün çok ama çok önemli bir hal alır o program işte o zaman anlarsın kıymetini kortana ya sabah sekize alarm kur deyip yatmayı kim istemez Allah aşkına hadi söyleyin bakalım? o yatağa girince insan o alarmı kurmaya üşeniyor be alarmı bul aç saati yukarı aşağı kaydır ayarla kaydet falan filan ama sadece sabah 8 e alarm kur desene oda senin için kursa Yada nöbetçi eczane arıyorsundur kortana en yakın nöbetçi eczaneleri göster dicen çat karşına çıkaracak ve seni önüne kadar da navigsayonla götürmesi kötü bir şey mi bence telefondaki her özellik etkili kullanılırsa hayatımızı o kadar çok kolaylaştırır ki sonuçta kıl tüy olsun diye konmuyor bu özellikler her özelliğin hizmet ettği bir iş vardır. Ben çok ama çok istiyorum Türkçe gelmesini özellikle apple da Türkçe gelmeden bizde Türkçe sesli asistan olmasını şekli yeter

Tepkiler: dilmenibrahim, suyunsesi ve KenanK

Rainesto

Üye
Bu daha iyi bir seçenek

Bu arada Office için gelecek en önemli özellik (en azından benim için) Office Lens uygulamasıdır
gizli moddan açıp açıp kapatarak 6 oy attım devam ediyorum

edit : başka olmadı

Son düzenleme:
Tepkiler: PureFood
nokia daha blacki veremedi

Tepkiler: Serhan ve Rainesto

avast

Üye
Nasil yani suanda wpde arka planda uygulama calisamiyormu bildigimiz s40 gibi geri deyince sonlaniyomu

Bay H

Üye
Çok eski fakat Martini bu olabilir mi

@bulutsuzgece @papakudioflu